10 paar Collageen oogpads: voor een stralende blik

Gepubliceerd door Matsme op

10 paar Collageen oogpads: voor een stralende blik

10 paar Collageen oogpads: voor een stralende blik - 24dealstore

24Dealstore aanbieding
Van € 29.95 voor € 6.95

24Dealstore.nl dagaanbieding

Ga naar de aanbieding

Het ideale verzorgingsproduct voor het gebied rond de ogen. Het verminderd niet alleen wallen en donkere kringen, maar gaat ook veroudering tegen!
 
Hoe het werkt? – door de samenstelling van belangrijke voedingsstoffen zoals Aloë Vera, Hyaluronzuur, Vitamine C, Zeewier, Rozenolie en natuurlijk Collageen, is dit product zeer goed voor de huid. Daarbij dringt het tot wel 10 keer dieper door in de huid dan gewone oogmaskers, wat dit product tot het meest effectieve oogverzorgingsproduct maakt die op de markt verkrijgbaar zijn.
 
De Collageen oogpads zijn als volgt te gebruiken:
1. Maak het gezicht schoon en droog dit vervolgens goed. 2. Breng de pads direct vanuit de verpakking aan op het gezicht, net onder de ogen, door deze er rustig op te drukken. 3. Laat de pads ongeveer 30 minuten zitten. 4. Verwijder vervolgens de pads, door deze er rustig vanaf te trekken.
Jouw voordeel:
Bespaar 77% van €29,95 voor €6,95 !

Ga naar de aanbieding

24DealStore - Altijd de beste aanbiedingen


24DealStore.nl heeft iedere dag, 24 uur lang, één aanbieding voor een superlage prijs. De aanbiedingen zijn nergens anders goedkoper en altijd verassend! De ene dag een super hoge korting op een merk horloge, de volgende dag een knalaanbieding met een tablet! 24DealStore.nl heeft elke dag een andere aanbieding die je niet kan laten schieten.

24DealStore.nl is er voor snelle beslissers want de aanbieding is maar 24 uur geldig en op=op! Kwaliteit, persoonlijkheid en betrokkenheid zijn kernwaarden waar 24DealStore.nl voor staat. Vanaf het inpakken van de pakketjes tot het te woord staan van klanten, 24DealStore doet het allemaal in huis om de kwaliteit optimaal te kunnen waarborgen voor de ultieme aankoop beleving!

24Dealstore is aangesloten bij
Webshop-Keurmerk

Categorieën: 24Dealstore aanbiedingen

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!