Bluetooth carkit: veilig bellen achter het stuur

Gepubliceerd door Matsme op

Bluetooth carkit: veilig bellen achter het stuur

Bluetooth carkit: veilig bellen achter het stuur - 24dealstore

24Dealstore aanbieding
Van € 49.95 voor € 17.95

24Dealstore.nl dagaanbieding

Ga naar de aanbieding

Makkelijk bellen & veilig rijden – autorijden en bellen gaat niet samen, het is zelfs erg onveilig. Daarom kun je er voor kiezen om hands-free te bellen. De multipoint wireless hands-free bluetooth auto speakerphone maakt dit erg makkelijk.
 
Telefoongesprekken met het bluetooth auto speakerset zijn geweldig! De speciale technologie zorgt ervoor dat je geen last hebt van echo’s of storingen. Daarnaast kun je het volume eenvoudig aanpassen, een telefoontje in de wacht zetten en stem gestuurd bellen wanneer je telefoon dit ondersteund! 
 
Makkelijke bevestiging – het hands-free set hoef je niet in de auto te installeren. Dit scheelt je veel frustratie. Deze kan eenvoudig worden vastgemaakt aan de zonneklep van de auto. En net zo makkelijk weer worden verwijdert. 
 
Telefoon – op het hands-free set kunnen maar liefst twee telefoons gebruikt worden. Dit is handig wanneer je bijvoorbeeld een telefoon van het werk hebt en een eigen telefoon. Het hands-free set werkt via bluetooth 2.1 en is daarmee beschikbaar voor bijna elke telefoon.
 
Overig – de batterijen zijn op te laden met de bijgevoegde kabel en autolader. Daarnaast zit er een klip bij het set, zodat je het hands-free apparaat kunt ophangen aan de zonneklep van de auto. Wanneer de batterijen zijn opgeladen kun je tot wel 20 uur bellen. Het laden duurt ongeveer drie uur. In stand-by gaat het set wel 1.000 uren mee. Kabels door de auto heen omdat je hands-free apparaat weer leeg is, is daarom niet nodig! 
 
Jouw voordeel:
Bespaar 66% van €49,95 voor €17,95 !

Ga naar de aanbieding

24DealStore - Altijd de beste aanbiedingen


24DealStore.nl heeft iedere dag, 24 uur lang, één aanbieding voor een superlage prijs. De aanbiedingen zijn nergens anders goedkoper en altijd verassend! De ene dag een super hoge korting op een merk horloge, de volgende dag een knalaanbieding met een tablet! 24DealStore.nl heeft elke dag een andere aanbieding die je niet kan laten schieten.

24DealStore.nl is er voor snelle beslissers want de aanbieding is maar 24 uur geldig en op=op! Kwaliteit, persoonlijkheid en betrokkenheid zijn kernwaarden waar 24DealStore.nl voor staat. Vanaf het inpakken van de pakketjes tot het te woord staan van klanten, 24DealStore doet het allemaal in huis om de kwaliteit optimaal te kunnen waarborgen voor de ultieme aankoop beleving!

24Dealstore is aangesloten bij
Webshop-Keurmerk

Categorieën: 24Dealstore aanbiedingen

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!