Butterfly abs: traint je spieren

Gepubliceerd door Matsme op

Butterfly abs: traint je spieren

Butterfly abs: traint je spieren - 24dealstore

24Dealstore aanbieding
Van € 19.95 voor € 7.95

24Dealstore.nl dagaanbieding

Ga naar de aanbieding

Via kleine stroom schokjes laat dit product uw spieren meer dan 100 keer per minuut aanspannen en weer ontspannen, dit kunt u vergelijken met het doen van 100 sit ups. 
 
Plaats de Butterfly Ab op de spiergroep die u wilt trainen, selecteer een van de 6 verschillende workout programma en u kan beginnen met trainen.
 
Terwijl de Butterfly Ab al het werk doet kunt u zich richten op andere zaken.
 
 
Jouw voordeel:
Bespaar 60% van €19,95 voor €7,95 !

Ga naar de aanbieding

24DealStore - Altijd de beste aanbiedingen


24DealStore.nl heeft iedere dag, 24 uur lang, één aanbieding voor een superlage prijs. De aanbiedingen zijn nergens anders goedkoper en altijd verassend! De ene dag een super hoge korting op een merk horloge, de volgende dag een knalaanbieding met een tablet! 24DealStore.nl heeft elke dag een andere aanbieding die je niet kan laten schieten.

24DealStore.nl is er voor snelle beslissers want de aanbieding is maar 24 uur geldig en op=op! Kwaliteit, persoonlijkheid en betrokkenheid zijn kernwaarden waar 24DealStore.nl voor staat. Vanaf het inpakken van de pakketjes tot het te woord staan van klanten, 24DealStore doet het allemaal in huis om de kwaliteit optimaal te kunnen waarborgen voor de ultieme aankoop beleving!

24Dealstore is aangesloten bij
Webshop-Keurmerk

Categorieën: 24Dealstore aanbiedingen

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!