Copper Compressiesokken: gaat vermoeidheid tegen!

Gepubliceerd door Matsme op

Copper Compressiesokken: gaat vermoeidheid tegen!

Copper Compressiesokken: gaat vermoeidheid tegen! - 24dealstore

24Dealstore aanbieding
Van € 21.95 voor € 6.95

24Dealstore.nl dagaanbieding

Ga naar de aanbieding

Ga je binnenkort op reis en geen zin in reisbenen? Heb je regelmatig last van zweetvoeten of ben je gevoelig voor zwellingen of spataderen? Gebruik dan deze Copper Compressiesokken!
 
Hoe werkt het? – Dankzij de druk die deze sokken geven op je enkels en voeten zorgen deze voor pijnverlichting. Daarnaast zorgen deze sokken voor een snellere afvoer van afvalstoffen. 
 
 
Laat je benen optimaal presteren, ook tijdens het sporten!
 
Overige eigenschappen: – Materiaal: Spandex, Lycra & kopergaren – Gemaakt met geurbestendige technologie Keuze uit 2 opties: – Maat S / M (36 t/m 41) (niet op voorraad) – Maat L / XL (42 t/m 47)
Jouw voordeel:
Bespaar 68% van €21,95 voor €6,95 !

Ga naar de aanbieding

24DealStore - Altijd de beste aanbiedingen


24DealStore.nl heeft iedere dag, 24 uur lang, één aanbieding voor een superlage prijs. De aanbiedingen zijn nergens anders goedkoper en altijd verassend! De ene dag een super hoge korting op een merk horloge, de volgende dag een knalaanbieding met een tablet! 24DealStore.nl heeft elke dag een andere aanbieding die je niet kan laten schieten.

24DealStore.nl is er voor snelle beslissers want de aanbieding is maar 24 uur geldig en op=op! Kwaliteit, persoonlijkheid en betrokkenheid zijn kernwaarden waar 24DealStore.nl voor staat. Vanaf het inpakken van de pakketjes tot het te woord staan van klanten, 24DealStore doet het allemaal in huis om de kwaliteit optimaal te kunnen waarborgen voor de ultieme aankoop beleving!

24Dealstore is aangesloten bij
Webshop-Keurmerk

Categorieën: 24Dealstore aanbiedingen

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!