Flexibel Corset: een buikband als taillevormer!

Gepubliceerd door Matsme op

Flexibel Corset: een buikband als taillevormer!

Flexibel Corset: een buikband als taillevormer! - 24dealstore

24Dealstore aanbieding
Van € 25.95 voor € 12.95

24Dealstore.nl dagaanbieding

Ga naar de aanbieding

Zijn jouw buik en taille niet meer zo strak als vroeger? Baal jij er ook zo van dat strakke tops en jurken zwembandjes laten zien waar je niet trots op bent? Gelukkig is er een oplossing, waardoor jij ook weer zelfverzekerd door het leven kan. Vroeger droegen vrouwen al een corsetband om hun taille te vormen. En als je foto’s van vroeger ziet zal je versteld staan van de slanke tailles die de vrouwen destijds hadden. Daarmee is bewezen dat een taillevormer in de vorm van een buikband werkt. 
Door het dragen van een taillevormer in de vorm van een buikband wordt je lichaam gevormd. Dit gebeurt door middel van baleinen die ook in een corsetband zitten. Door de verschillende standen kan de corsetband aangepast worden aan je lichaamsvorm. En telkens een stuk strakker gezet worden, zodat je taille gestimuleerd wordt om te veranderen. 
Er wordt weleens geschreven dat het dragen van een tailleband schadelijk kan zijn voor je ingewanden, maar dit is niet wetenschappelijk bewezen. Wel is het belangrijk om het dragen op te bouwen. En de band niet langer dan 6 uur achter elkaar te dragen. Doordat de buikband bestaat uit meerdere rijen met haakjes kan deze aangepast worden aan je lichaam. Het is niet de bedoeling dat je door het dragen niet meer kan ademen of eten.
Een tailleband verhoogt het basaltmetabolisme (Stofwisseling), verminderd rugklachten, zorgt voor een betere houding, helpt bij menstruatieklachten en bevordert soepele gewrichten en spieren.
 
Jouw voordeel:
Bespaar 50% van €25,95 voor €12,95 !

Ga naar de aanbieding

24DealStore - Altijd de beste aanbiedingen


24DealStore.nl heeft iedere dag, 24 uur lang, één aanbieding voor een superlage prijs. De aanbiedingen zijn nergens anders goedkoper en altijd verassend! De ene dag een super hoge korting op een merk horloge, de volgende dag een knalaanbieding met een tablet! 24DealStore.nl heeft elke dag een andere aanbieding die je niet kan laten schieten.

24DealStore.nl is er voor snelle beslissers want de aanbieding is maar 24 uur geldig en op=op! Kwaliteit, persoonlijkheid en betrokkenheid zijn kernwaarden waar 24DealStore.nl voor staat. Vanaf het inpakken van de pakketjes tot het te woord staan van klanten, 24DealStore doet het allemaal in huis om de kwaliteit optimaal te kunnen waarborgen voor de ultieme aankoop beleving!

24Dealstore is aangesloten bij
Webshop-Keurmerk

Categorieën: 24Dealstore aanbiedingen

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!