Gator Grip: voor alle moeren, schroeven en bouten!

Gepubliceerd door Matsme op

Gator Grip: voor alle moeren, schroeven en bouten!

Gator Grip: voor alle moeren, schroeven en bouten! - 24dealstore

24Dealstore aanbieding
Van € 26.95 voor € 15.95

24Dealstore.nl dagaanbieding

Ga naar de aanbieding

Revolutionaire doppenset, de Gator Grip
De Gator Grip betreft een uniek stuk gereedschap die de helft van uw gereedschapskist totaal overbodig maakt! Steevast weer kostbare tijd verspillen met een zoektocht naar het juiste gereedschap, dat is vanaf nu verleden tijd. In plaats van het zoeken naar het juiste gereedschap, houd je nu tijd over om lekker te klussen. Het past op alle moeren van 7 mm tot 19 mm en vrijwel alle bevestigingsmiddelen van bijna elke vorm schroeven, hoekhaken en vleugelmoeren. Zelfs gebroken schroeven, gestripte moeren en verroeste bouten waar je met een ander stuk gereedschap niet mee aan hoeft te komen.
 
De voordelen van deze unieke doppenset
• Gemakkelijk overal mee naar toe te nemen en zeer compact! • Titanium staal van zeer hoge kwaliteit, schitterend gepolijste chromen afwerking. • Professioneel universeel, past zich automatisch aan duizenden bevestigingsmiddelen.  • Multi-inzetbaar voor bijvoorbeeld de (auto)industrie, bouw, woning onderhoud en andere sectoren. • Wezenlijk alles kan gedemonteerd, houtdraadbouten, haken, boutkoppen, schroeven, enz. • Ook voor kapot gedraaide schroeven, haken, et cetera is de Gator Grip zeer geschikt!
 
Uniek in zijn soort
Nooit meer misgrijpen in uw gereedschapskist, dat is waarom deze handige innovatie gemaakt is en dat voor elk denkbare klus. Je monteert de Gator Grip op de boormachine, superhandig! Welke vorm van schroef, moer, bout of andere bevestiging dan ook. Geen gedoe en al teveel inspanning, met deze multi-inzetbare doppenset krijg je de klus gemakkelijk en vlot geklaard. Om elke bout of moer van 7 mm tot 19 mm (1/4″ tot 3/4″) met het grootste gemak los of vast te draaien is het geschikt. Deze revolutionaire doppenset is zo ontworpen dat het zich automatisch aanpast, aan welke vorm dan ook. 
 
Specificaties:
• Materiaal: staal • Kleur: zilver • Bereik: 7-19mm in alle specificaties • Artikel omvang: ca.. 53 x 25mm • Netto gewicht: 166 gram
*Exclusief ratel!*
 
Jouw voordeel:
Bespaar 40% van €26,95 voor €15,95 !

Ga naar de aanbieding

24DealStore - Altijd de beste aanbiedingen


24DealStore.nl heeft iedere dag, 24 uur lang, één aanbieding voor een superlage prijs. De aanbiedingen zijn nergens anders goedkoper en altijd verassend! De ene dag een super hoge korting op een merk horloge, de volgende dag een knalaanbieding met een tablet! 24DealStore.nl heeft elke dag een andere aanbieding die je niet kan laten schieten.

24DealStore.nl is er voor snelle beslissers want de aanbieding is maar 24 uur geldig en op=op! Kwaliteit, persoonlijkheid en betrokkenheid zijn kernwaarden waar 24DealStore.nl voor staat. Vanaf het inpakken van de pakketjes tot het te woord staan van klanten, 24DealStore doet het allemaal in huis om de kwaliteit optimaal te kunnen waarborgen voor de ultieme aankoop beleving!

24Dealstore is aangesloten bij
Webshop-Keurmerk

Categorieën: 24Dealstore aanbiedingen

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!