Messenslijper: Maak jouw messen weer vlijmscherp!

Gepubliceerd door Matsme op

Messenslijper: Maak jouw messen weer vlijmscherp!

Messenslijper: Maak jouw messen weer vlijmscherp! - 24dealstore

24Dealstore aanbieding
Van € 19.95 voor € 14.95

24Dealstore.nl dagaanbieding

Ga naar de aanbieding

Graag je messen slijpen? Doe dit met deze goede messenslijper! De goedkoopste maar ook de duurste keukenmessen worden wel eens bot. Na veel en vaak gebruik, worden de messen bot of raken ze beschadigd waardoor je ze niet meer zo goed kunt gebruiken. Messen slijpen is dus belangrijk voor de functionaliteit van de messen maar ook de levensduur. Het begint allemaal in de fabriek waar ze voor het eerst geslepen worden, maar daarna is het aan jou om ze te onderhouden! Heb je dus een mooie messenset in de keuken maar zijn de messen bot? Verzorg ze dan nu goed met deze messenslijper! De doortrekslijper? Een doortrekslijper is een andere benaming voor deze messenslijper. Het werkt als volgt: door de messen door de slijper te halen, worden ze scherper. De messenslijper is namelijk voorzien van een sterke keramische slijper die jouw messen dus zo vlijmscherp maken. Je kunt dit een paar keer herhalen totdat ze scherp genoeg zijn! De messenslijper is fraai van uitstraling, is een eyecatcher op het aanrecht, licht van gewicht, gemakkelijk op te bergen en eventueel ook gemakkelijk mee te nemen. Perfect om snel je messen mee te slijpen!
De specificaties Deze messenslijper is duurzaam, sterk, gemaakt van een kwalitatieve soort kunststof en voorzien van een zuignap aan de onderkant die de messenslijper op zijn plek houdt. Je zet de zuignap vast door middel van het klik systeem aan de bovenkant van de slijper. Zowel rechts- als linkshandigen kunnen deze messenslijper gebruiken. De slijper is geschikt voor Westerse keukenmessen. Botte keukenmessen behoren dus tot het verleden met deze compacte messenslijper! Slijp je messen en zorg ervoor dat ze weer goed snijden. Een mooie messenset is nog mooier wanneer ze goed geslepen kunnen worden! Koop nu onze handige messenslijper voor in jouw keuken! Een keuken gadget die altijd van pas komt!
 
Jouw voordeel:
Bespaar 25% van €19,95 voor €14,95 !

Ga naar de aanbieding

24DealStore - Altijd de beste aanbiedingen


24DealStore.nl heeft iedere dag, 24 uur lang, één aanbieding voor een superlage prijs. De aanbiedingen zijn nergens anders goedkoper en altijd verassend! De ene dag een super hoge korting op een merk horloge, de volgende dag een knalaanbieding met een tablet! 24DealStore.nl heeft elke dag een andere aanbieding die je niet kan laten schieten.

24DealStore.nl is er voor snelle beslissers want de aanbieding is maar 24 uur geldig en op=op! Kwaliteit, persoonlijkheid en betrokkenheid zijn kernwaarden waar 24DealStore.nl voor staat. Vanaf het inpakken van de pakketjes tot het te woord staan van klanten, 24DealStore doet het allemaal in huis om de kwaliteit optimaal te kunnen waarborgen voor de ultieme aankoop beleving!

24Dealstore is aangesloten bij
Webshop-Keurmerk

Categorieën: 24Dealstore aanbiedingen

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!