Ovenbeschermer 2 stuks: ook geschikt voor op de Barbeque!

Gepubliceerd door Matsme op

Ovenbeschermer 2 stuks: ook geschikt voor op de Barbeque!

Ovenbeschermer 2 stuks: ook geschikt voor op de Barbeque! - 24dealstore

24Dealstore aanbieding
Van € 24.95 voor € 13.95

24Dealstore.nl dagaanbieding

Ga naar de aanbieding

Bescherm je oven met ovenbeschermers – Herbruikbaar en niet-klevend! De oven, maar ook de BBQ of de grill, is vaak zo’n verschrikkelijk schoonmaak klus. Tijdens het bakken, braden en koken valt er vaak iets op het rooster of bakplaat wat dan ook nog eens helemaal aankoekt. Om dit helemaal schoon te krijgen ben je wel eventjes bezig. Dus maak het jezelf vooral gemakkelijk en koop een ovenbeschermer. Ovenbeschermers zijn herbruikbare en niet-klevende matjes die je in de oven kunt leggen om zo lekkende vloeistoffen, en ander eten dat aankoekt, op te vangen zonder dat de oven vies wordt. Denk bijvoorbeeld eens aan die lekkere pizza die je op het rooster in de oven legt. Die gaat gegarandeerd olie en andere vetten lekken. Die vang je op met een ovenbeschermer en die maak je heel gemakkelijk schoon! Een ovenbeschermer is eigenlijk ook wel een soort van BBQ matje, maar dan óók voor in de oven! Je kunt ze blijven hergebruiken en schoonmaken, ze gaan jaren mee! Dus leg je lekkere stukjes vlees of groente op deze mat, bovenop de BBQ en je hoeft het rooster niet eens schoon te maken!
Wat zijn de kenmerken van deze ovenbeschermers? –    Deze ovenbeschermer is niet-klevend. –    Het is een herbruikbaar matje voor in de oven. –    Het matje is PFOA-vrij. –    Het oven matje is vaatwasser bestendig. –    Het materiaal waarvan het matje gemaakt is, is Teflon in de kleur zwart. –    De afmeting van het matje is: 44 x 33 cm. Kortom, een handige keuken en BBQ gadget die jou alle zorgen en ongemakken ontneemt van het schoonmaken van bakplaten, roosters van de oven en BBQ roosters. Je gebruikt gewoon dit handige BBQ matje, ook wel ovenbeschermers genoemd, en je hebt geen last van alle viezigheid naderhand.
 Jouw voordeel:
Bespaar 44% van €24,95 voor €13,95 !

Ga naar de aanbieding

24DealStore - Altijd de beste aanbiedingen


24DealStore.nl heeft iedere dag, 24 uur lang, één aanbieding voor een superlage prijs. De aanbiedingen zijn nergens anders goedkoper en altijd verassend! De ene dag een super hoge korting op een merk horloge, de volgende dag een knalaanbieding met een tablet! 24DealStore.nl heeft elke dag een andere aanbieding die je niet kan laten schieten.

24DealStore.nl is er voor snelle beslissers want de aanbieding is maar 24 uur geldig en op=op! Kwaliteit, persoonlijkheid en betrokkenheid zijn kernwaarden waar 24DealStore.nl voor staat. Vanaf het inpakken van de pakketjes tot het te woord staan van klanten, 24DealStore doet het allemaal in huis om de kwaliteit optimaal te kunnen waarborgen voor de ultieme aankoop beleving!

24Dealstore is aangesloten bij
Webshop-Keurmerk

Categorieën: 24Dealstore aanbiedingen

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!