Rug & schouder Brace: verbeter je houding!

Gepubliceerd door Matsme op

Rug & schouder Brace: verbeter je houding!

Rug & schouder Brace: verbeter je houding! - 24dealstore

24Dealstore aanbieding
Van € 22.95 voor € 12.95

24Dealstore.nl dagaanbieding

Ga naar de aanbieding

Wanneer gebruik je een verstelbare rug en schouder brace? Bijvoorbeeld na een breuk, bij last van een of twee schouders of bij problemen met het sleutelbeen. Bij deze klachten kun je je voorstellen dat een beetje extra steun heel fijn is. We hebben allemaal wel eens last van onze boven rug of schouders, maar wanneer je dit elke dag hebt dan kan het heel storend en vervelend zijn. Dit kan zich zelfs uiten in pijn tijdens bezigheden thuis of op je werk. Wij raden aan om onze verstelbare rug en schouder brace eens te proberen.
 
Deze brace zorgt er namelijk voor dat je schouderklachten verminderen, dat de schouders meer steun krijgen en dat het sleutelbeen kan rusten. Doordat de brace verstelbaar is, kan het passend gemaakt worden voor elke vrouw. De schouder brace is af te stellen door middel van een bh sluiting aan de voorkant. Aan de achterkant zitten twee banden die een kruis vormen en die de steun geven. Deze schouderbrace is gemaakt van de materialen nylon en spandex die voor de stretch zorgen.
 
Wat de schouder brace doet is zorgen voor de perfect verhouding tussen de schouders, de rug en de borst. Tijdens het dragen zal de rug maar ook de schouders niet naar voren gaan hangen en blijft de houding van het lichaam in de juiste vorm.
 
Daarnaast is de schouder brace ook nauwelijks te zien onder de kleding en zorgt het voor een sexy en slanke vorm van het lichaam! Wij noemen de schouder brace ook wel eens een korset omdat het nauwelijks te zien is onder de kleding maar ook vanwege het strakke gevoel. Gelukkig zit deze schouder brace niet zo ongemakkelijk en strak als een daadwerkelijk korset maar zit het juist heel comfortabel. Je kunt zelfs je gewone bh onder deze brace dragen!
 
Kortom, deze brace is een sexy, comfortabele, strakke en verstelbare schouder brace voor vrouwen! 
 
Jouw voordeel:
Bespaar 43% van €22,95 voor €12,95 !

Ga naar de aanbieding

24DealStore - Altijd de beste aanbiedingen


24DealStore.nl heeft iedere dag, 24 uur lang, één aanbieding voor een superlage prijs. De aanbiedingen zijn nergens anders goedkoper en altijd verassend! De ene dag een super hoge korting op een merk horloge, de volgende dag een knalaanbieding met een tablet! 24DealStore.nl heeft elke dag een andere aanbieding die je niet kan laten schieten.

24DealStore.nl is er voor snelle beslissers want de aanbieding is maar 24 uur geldig en op=op! Kwaliteit, persoonlijkheid en betrokkenheid zijn kernwaarden waar 24DealStore.nl voor staat. Vanaf het inpakken van de pakketjes tot het te woord staan van klanten, 24DealStore doet het allemaal in huis om de kwaliteit optimaal te kunnen waarborgen voor de ultieme aankoop beleving!

24Dealstore is aangesloten bij
Webshop-Keurmerk

Categorieën: 24Dealstore aanbiedingen

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!