Schoenenrek: geschikt voor 50 paar schoenen

Gepubliceerd door Matsme op

Schoenenrek: geschikt voor 50 paar schoenen

Schoenenrek: geschikt voor 50 paar schoenen - 24dealstore

24Dealstore aanbieding
Van € 39.95 voor € 19.95

24Dealstore.nl dagaanbieding

Ga naar de aanbieding

Gemakkelijk 50 paar schoenen opbergen.
 
Last van schoenen die door het hele huis liggen? Wij bieden hier de perfecte oplossing voor! Met dit praktische schoenenrek kan je 50 paar schoenen kwijt op een stijlvolle manier. Het schoenenrek is gemaakt van stevig plastic en stalen staven. Bovendien is het rek gemakkelijk in elkaar te zetten, zo creëer je in een handomdraai plek voor ruim 50 paar schoenen.
Verkrijgbaar in de kleuren: – Wit – Zwart
Afmetingen:
– Hoogte: 140 cm
– Breedte: 91 cm
– Diepte: 25 cm
 
Jouw voordeel: Bespaar 50% van €39,95 voor €19,95 !

Ga naar de aanbieding

24DealStore - Altijd de beste aanbiedingen


24DealStore.nl heeft iedere dag, 24 uur lang, één aanbieding voor een superlage prijs. De aanbiedingen zijn nergens anders goedkoper en altijd verassend! De ene dag een super hoge korting op een merk horloge, de volgende dag een knalaanbieding met een tablet! 24DealStore.nl heeft elke dag een andere aanbieding die je niet kan laten schieten.

24DealStore.nl is er voor snelle beslissers want de aanbieding is maar 24 uur geldig en op=op! Kwaliteit, persoonlijkheid en betrokkenheid zijn kernwaarden waar 24DealStore.nl voor staat. Vanaf het inpakken van de pakketjes tot het te woord staan van klanten, 24DealStore doet het allemaal in huis om de kwaliteit optimaal te kunnen waarborgen voor de ultieme aankoop beleving!

24Dealstore is aangesloten bij
Webshop-Keurmerk

Categorieën: 24Dealstore aanbiedingen

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!