Uitdeukset: gemakkelijk deukjes weghalen!

Gepubliceerd door Matsme op

Uitdeukset: gemakkelijk deukjes weghalen!

Uitdeukset: gemakkelijk deukjes weghalen! - 24dealstore

24Dealstore aanbieding
Van € 29.95 voor € 14.95

24Dealstore.nl dagaanbieding

Ga naar de aanbieding

Is jou verteld dat je een deuk moet laten uitdeuken bij een garage? Dan heb je het verkeerd gehoord, een deuk kun je namelijk zelf heel gemakkelijk uitdeuken. Heeft jouw auto een oppervlakkige deuk die je storend vindt en die je graag weg zou willen hebben? Gebruik dan de Pops-A-Dent uitdeukgereedschap kit.
 
Een auto laten uitdeuken kost klauwen met geld maar met de Pops-A-Dent uitdeukset doe je het gewoon zelf! Het is snel, gemakkelijk en goedkoop! Dit autogereedschap zijn tools die niet mogen ontbreken in ieders garage. Daarom vinden wij het ook een heel leuk cadeau voor een verjaardag van vader of opa, maar ook voor de hobbyist of de auto klusser!
 
De tools in deze uitdeukset zijn speciaal samengesteld om een oppervlakkige deuk uit de auto te halen. Het is niet ingewikkeld of zwaar werk maar juist heel simpel en het wijst zich vanzelf. Zeker wanneer je ons stappenplan hieronder nog even hebt doorgelezen, gaat het bijna vanzelf.
 
Deze set van uitdeukgereedschap is ontwikkelt aan de andere kant van de oceaan, in Amerika, en wordt tegenwoordig gebruikt door de experts op het gebied van uitdeuken.
 
De boogbrug, ook wel een handvat genoemd, en de lijm zorgen er samen voor dat je oppervlakkige deuken kunt verwijderen zonder dat je de auto beschadigt.
 
Stappenplan: hoe gebruik je het uitdeukgereedschap?
 
Stap 1: Begin met het plaatsen van de lijmstiften in het lijmpistool. Deze laat je drie tot vijf minuten opwarmen! Daarna kun je de lijm pas op de pads smeren.
 
Stap 2: Wanneer de lijm op de pads zit, plaats je deze zo snel mogelijk op de deuk en laat je de lijm hard worden.
 
Stap 3: Als de lijm hard is, plaats je het handvat over de deuk.
 
Stap 4: Draai dan aan de schroef totdat de pad los springt.
 
Klaar is kees, jouw deuk is helemaal verdwenen!
 
De inhoud van de uitdeukgereedschap kit
 
–          1x de gebruiksaanwijzing
–          1x lijmstift (wordt verkeerd vermeldt op de verpakking)
–          1x Pops-A-Dent handvat
–          1x een elektrisch lijmpistool
 
Jouw voordeel:
Bespaar 50% van €29,95 voor €14,95 !

Ga naar de aanbieding

24DealStore - Altijd de beste aanbiedingen


24DealStore.nl heeft iedere dag, 24 uur lang, één aanbieding voor een superlage prijs. De aanbiedingen zijn nergens anders goedkoper en altijd verassend! De ene dag een super hoge korting op een merk horloge, de volgende dag een knalaanbieding met een tablet! 24DealStore.nl heeft elke dag een andere aanbieding die je niet kan laten schieten.

24DealStore.nl is er voor snelle beslissers want de aanbieding is maar 24 uur geldig en op=op! Kwaliteit, persoonlijkheid en betrokkenheid zijn kernwaarden waar 24DealStore.nl voor staat. Vanaf het inpakken van de pakketjes tot het te woord staan van klanten, 24DealStore doet het allemaal in huis om de kwaliteit optimaal te kunnen waarborgen voor de ultieme aankoop beleving!

24Dealstore is aangesloten bij
Webshop-Keurmerk

Categorieën: 24Dealstore aanbiedingen

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!