Vinger Pulse Monitor: gemakkelijk uw hartslag meten

Gepubliceerd door Matsme op

Vinger Pulse Monitor: gemakkelijk uw hartslag meten

Vinger Pulse Monitor: gemakkelijk uw hartslag meten - 24dealstore

24Dealstore aanbieding
Van € 49.95 voor € 24.95

24Dealstore.nl dagaanbieding

Ga naar de aanbieding

De polsslag meten kan soms belangrijk zijn. Vooral wanneer je bekend bent met klachten aan het hart of bij de longen, kan dit van levensbelang zijn.  Wanneer je twijfelt of wanneer het nodig is, kun je snel en eenvoudig kijken hoe het er met de polsslag mee staat .Ook wanneer je vaak sport is het belangrijk om de polsslag bij te houden. Zo weet je of het nog wel goed met je gaat. Dit kun je door een dokter laten doen, maar het kan ook veel eenvoudig zelf! Dat scheelt veel moeite en geld. Daarnaast heb je supersnel antwoord op de vraag hoe het met de polsslag is en hoef je niet moeilijk en onnauwkeurig te gaan tellen hoeveel slagen er zijn. Met de vinger pulse monitor kun je eenvoudig de polsslag meten.
 
Doordat de vinger pulse monitor erg klein is, kun je hem overal mee naartoe nemen. Zo kun je overal waar je bent de polsslag controleren. Het apparaatje kan eenvoudig in bijvoorbeeld de tas worden gestopt. Andere mensen kunnen ook hun polsslag meten met dit handige apparaat. Je kunt dus jezelf, maar ook een ander controleren.
 
De vinger pulse monitor werkt op batterijen. Er zijn twee AA batterijen nodig. Het handige display geeft het aan als de batterijen bijna op zijn. Zo zit je op belangrijke momenten nooit zonder stroom voor de monitor. Nieuwe batterijen zijn overigens bijna nooit nodig. Met slechts één set batterijen gaat de monitor maar liefst 30 uur mee. Het LED Display geeft dus voor een lange tijd jouw polsslag weer. Dit display is gemakkelijk te lezen. Dit maakt het voor iedereen geschikt. Ook is het gebruik erg makkelijk. Hierdoor ben je, zelfs in tijden van paniek, geholpen door de handige monitor.
 
Jouw voordeel:
Bespaar 50% van €49,95 voor €24,95 !

Ga naar de aanbieding

24DealStore - Altijd de beste aanbiedingen


24DealStore.nl heeft iedere dag, 24 uur lang, één aanbieding voor een superlage prijs. De aanbiedingen zijn nergens anders goedkoper en altijd verassend! De ene dag een super hoge korting op een merk horloge, de volgende dag een knalaanbieding met een tablet! 24DealStore.nl heeft elke dag een andere aanbieding die je niet kan laten schieten.

24DealStore.nl is er voor snelle beslissers want de aanbieding is maar 24 uur geldig en op=op! Kwaliteit, persoonlijkheid en betrokkenheid zijn kernwaarden waar 24DealStore.nl voor staat. Vanaf het inpakken van de pakketjes tot het te woord staan van klanten, 24DealStore doet het allemaal in huis om de kwaliteit optimaal te kunnen waarborgen voor de ultieme aankoop beleving!

24Dealstore is aangesloten bij
Webshop-Keurmerk

Categorieën: 24Dealstore aanbiedingen

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!