24Dealstore dagaanbieding

Gepubliceerd door op

24dealstore.nl

3D Airco Boxkussen – 1+1 GRATIS!

3D Airco Boxkussen - 1+1 GRATIS! 24dealstore

€ 159.90
Vandaag voor € 39.95

Ga naar aanbieding

3D Airco Boxkussen – 1+1 GRATIS!
Dit hoofdkussen heeft een luchtventilatieband voor een verkoelend effect en door de hoge border wordt je nek gecorrigeerd. Kortom: een kussen dat fris aanvoelt en je nek goede ondersteuning biedt. Sensationeel, vind je ook niet?
Comfortabel en anti-allergisch
Dit kussen heeft een vulling van 100% Syndonfill® holle vezels. Deze kussenvulling voelt zeer zacht aan en is extra veerkrachtig. Ook biedt de vulling een goede ondersteuning, ventilatie en is het vormvast. De tijk van dit heerlijke kussen is gemaakt van 100% Polyperkal. Het gehele kussen is anti-allergisch én geeft het huisstofmijt geen kans.
Slaaphouding
Dit luxe midden- hoge boxkussen is zeer geschikt voor rug en zijslapers of voor mensen die van slaaphouding wisselen. Door de vulling en de hoogte van het kussen, biedt het de juiste ondersteuning voor nek en schouders.
Overige informatie
De hoes van dit kussen is wasbaar t/m 60 graden. Dit kussen heeft een afmeting van 50x60x8 cm en is door zijn volume geschikt voor een normale kussensloop van 60×70 cm. Verder is het kussen afgewerkt met een mooie bies met rits (het kussen is navulbaar)
– 1 bestelling = 2 Airco kussens!
– Niet-vacuüm verpakt in twee luxe tassen
– Het boxkussen biedt perfecte ondersteuning aan nek en schouders
– Met 3D Airco luchtventilatieband
– Veerkrachtige en vormvaste vulling
– Navulbaar en aan te passen dankzij rits in tijk

Ga naar aanbieding


24DealStore - Altijd de beste aanbiedingen

24DealStore.nl heeft iedere dag, 24 uur lang, één aanbieding voor een superlage prijs. De aanbiedingen zijn nergens anders goedkoper en altijd verassend! De ene dag een super hoge korting op een merk horloge, de volgende dag een knalaanbieding met een tablet! 24DealStore.nl heeft elke dag een andere aanbieding die je niet kan laten schieten.

24DealStore.nl is er voor snelle beslissers want de aanbieding is maar 24 uur geldig en op=op! Kwaliteit, persoonlijkheid en betrokkenheid zijn kernwaarden waar 24DealStore.nl voor staat. Vanaf het inpakken van de pakketjes tot het te woord staan van klanten, 24DealStore doet het allemaal in huis om de kwaliteit optimaal te kunnen waarborgen voor de ultieme aankoop beleving!

24Dealstore is aangesloten bij
Webshop-Keurmerk