24Dealstore dagaanbieding

Gepubliceerd door op

Hoofdlamp: ideaal voor het kamperen!

Hoofdlamp: ideaal voor het kamperen! 24dealstore

24Dealstore dagaanbieding
Vandaag van € 39.95 voor € 17.95

24Dealstore.nl dagaanbieding

Ga naar de aanbieding

Hoofdlamp

 

Ga je binnenkort kamperen en bent u opzoek naar een goede lamp om mee te nemen? Geen zorgen, deze hoofdlamp is de perfecte oplossing!

 

De hoofdlamp is ideaal doordat je op deze manier twee handen over hebt tijdens het kamperen en hij erg fel licht geeft. Hierdoor wordt het kamperen comfortabeler.

De lamp is ook erg fijn bij sportieve activiteiten zoals mountainbiken, klimmen en nog veel meer.

 

De hoofdlamp is voorzien van een elastische en verstelbare band die om het hoofd hoort. Hierdoor kan de lamp door iedereen worden gebruikt. Ook is de lamp voorzien van een LED lamp een oplaadbare batterij. Deze batterij heeft een capiciteit van 5000 mAh waardoor deze lang mee kan.

De lamp zelf kan ingesteld op de helderheid die jij zelf wil.

Kortom, echt super handig om te hebben!

 

Jouw voordeel:

Bespaar 55%

van €39,95 voor €17,95

Ga naar de aanbieding

24DealStore - Altijd de beste aanbiedingen


24DealStore.nl heeft iedere dag, 24 uur lang, één aanbieding voor een superlage prijs. De aanbiedingen zijn nergens anders goedkoper en altijd verassend! De ene dag een super hoge korting op een merk horloge, de volgende dag een knalaanbieding met een tablet! 24DealStore.nl heeft elke dag een andere aanbieding die je niet kan laten schieten.

24DealStore.nl is er voor snelle beslissers want de aanbieding is maar 24 uur geldig en op=op! Kwaliteit, persoonlijkheid en betrokkenheid zijn kernwaarden waar 24DealStore.nl voor staat. Vanaf het inpakken van de pakketjes tot het te woord staan van klanten, 24DealStore doet het allemaal in huis om de kwaliteit optimaal te kunnen waarborgen voor de ultieme aankoop beleving!

24Dealstore is aangesloten bij
Webshop-Keurmerk

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!