Bundol Dagaanbieding

Gepubliceerd door op

GRATIS ipv 39.95 eur Schitterende Hart ketting XL bekend uit de Titanic in 2 kleuren!

GRATIS ipv 39.95 eur Schitterende Hart ketting XL bekend uit de Titanic in 2 kleuren! - Bundol.nl

Bundol Dagaanbieding
Vandaag van € 39.95 voor € 0.00

Bundol logo
Ga naar de aanbieding
Unieke ketting de prachtige XL uitvoering uit de Titanic in blauw of rood GRATIS.
Ook het kleinere model van maar 18 mm is gratis en is in dezelfde 2 kleuren beschikbaar!
 
Vandaag bestellen en u heeft het u het binnen 1 werkdag in huis!
Je kunt het met bloemen zeggen, maar een kettinkje met een prachtig saffier kristallen hart is vele malen tijdlozer en maakt veel meer indruk. Op bijvoorbeeld je geliefde of op moeders. ! Ze verdienen het om in de ontluikende lente in het zonnetje gezet te worden.
Met deze superaanbieding kost de silverplated ketting van 45 centimeter met een saffier kristallen hartje in rood of blauw je helemaal niets, te koop via onze andere actie vandaag.
Verzendkosten en adminstratiekosten zijn 6,95 euro
Het hartje is verkrijgbaar in de kleuren rood en blauw. Het hartje is van sapphire crystal, gezet in een silverplated hangertje. De briljantjes rondom de rand zijn gemaakt van geslepen kristal.
The heart of ocean ketting groot nu GRATIS ipv 39,95 euro.
In rood of blauw is deze prachtige grote ketting van 33×33 mm te verkrijgen.
Het hartje is verkrijgbaar in de kleuren rood en blauw. Het collier is van sapphire crystal gezet in een silverplated hangertje. De briljantjes rondom de rand zijn gemaakt van geslepen crystal.
Je kunt beide kleuren zien, 1 hier in het hoofdscherm en 1 aan de zijbalk, de kleuren rood en blauw (de blauwe is de Heart of Ocean uit de Titanic)
Ga naar de aanbieding


Bundol


Bundol is een dagaanbieder welke elke dag om middernacht (24.00 uur) een nieuwe dagaanbieding in de lucht gooit. Deze aanbieding is 24 uur geldig. Bundol biedt de beste koopjes tegen de laagste prijs. De inkopers van Bundol.nl kiezen die producten welke ze zelf ook zouden willen kopen. Producten varieren breed qua assortiment. Aanbiedingsprijzen kunnen variëren van gratis t/m € 500,-.

Categorieën: BundolDagaanbiedingen

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!