Dealdonkey dagaanbieding

Gepubliceerd door op

WD40 professional 8-pack

WD40 professional 8-pack - Dealdonkey dagaanbieding

Dealdonkey dagaanbieding
Vandaag van € 60.00 voor € 29.95
Korting 50%

Dagdeals bij Dealdonkey

Ga naar de aanbieding

Het bekende merk met de blauw-gele bus en rode dop
Ben jij op zoek naar een spray die jou helpt bij allerhande klussen in huis en tuin? Dan heb je deze nugevonden. Met dit 8-pack los je werkelijk waar elk probleem op dat zich in of rond je huis voordoet.WD-40 is een merk dat inmiddels over de hele wereld verkrijgbaar is. Hun spray werd oorspronkelijkvoor NASA ontwikkeld om roest en corrosie tegen te gaan. Echter kwam men er na verloop van tijdachter dat de spray voor nog veel meer dingen ingezet kan worden. Inmiddels kent bijna iedereen deblauw-gele bus met rode dop wel.

WD40 voor alle klusjes
Met behulp van WD40 voer jij zelfs de vervelendste klussen snel en moeiteloos uit. Je kunt de sprayonder andere gebruiken om onderdelen los te maken, te smeren en te reinigen. Of je nu het slot vanje voordeur moet smeren, vastgeplakte kauwgom van je stoep af wilt krijgen of vocht wilt verdrijvenuit je visspullen, WD 40 is er om het je gemakkelijk te maken. Er zijn wel tweeduizend verschillendetoepassingen bekend waar je een spray van dit merk voor kunt inzetten. Een wondermiddel, zou jehaast kunnen zeggen!

40 Multi spray 250 ml
1x WD-40 Specialist kruipolie 250 ml
1x WD-40 Specialist siliconenspray 250 ml
1x WD-40 Specialist PTFE 250 ml
1x WD-40 Specialist PTFE-droog 250 ml
1x WD-40 Specialist lithiumspuitvet 250 ml
1x WD-40 Specialist contactspray 250 ml
1x WD-40 Specialist universele reiniger 250 ml

Ga naar de aanbieding

DealDonkey.nl maakt elke dag mensen blij, met voordelige deals. Hiervoor biedt DealDonkey.nl, via haar webshop, dagelijks meer dan 500 producten aan die praktisch, leuk of verrassend zijn. De producten zijn gemakkelijk vindbaar op de webshop, door de heldere indeling in productcategorieën en de zoekfunctie.

Daarnaast biedt DealDonkey.nl wisselende dagdeals. Dit zijn speciale aanbiedingen die, 24 uur of zolang de voorraad strekt, worden aangeboden tegen de allerlaagste prijs.

DealDonkey.nl heeft een zeer gevarieerd productaanbod. Denk hierbij aan kleding, huishoudelijke artikelen, elektronica en tassen.

Uniek bij DealDonkey.nl is de persoonlijke Klantenservice; een telefoonnummer zonder keuzemenu’s, waardoor klanten altijd snel en probleemoplossend geholpen worden, door vriendelijke medewerkers met verstand van zaken.


Dagdeals bij Dealdonkey - 300 deals van de dag

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!