Dealdonkey dagaanbieding 1

Gepubliceerd door op

Dagdeals bij Dealdonkey

Like Magic Cleaner – De slimme mini magnetische raamwisser

Like Magic Cleaner - De slimme mini magnetische raamwisser - Dealdonkey dagaanbieding

€ 25.00
Vandaag voor € 7.95
Korting 68%

Ga naar aanbieding

Magnetische raamwasser
Deze Like Magic Cleaner is een kleine, magnetische raamwisser, speciaal onwikkeld om glas schoon te maken. Door zijn mini-formaat werkt het comfortabeler en is het gemakkelijk om alle hoekjes van je raam schoon te maken. De cleaner mini magnetische raamwisser is uitgerust met een dubbel schoonmaaksysteem: langs de ene zijde wast de

 
spons het glas en langs de andere zijde wist de rubberen wisser de gewassen zijde weer droog.

Twee magneten
De Like Magic Cleaner heeft twee magneten, die aan elkaar kleven door het glas. Hierdoor hoef je maar een kant van het raam schoon te maken en wordt de andere kant van het raam automatisch meegenomen. Zo handig. En woon je in een appartement? Dan hoef je je geen zorgen te maken dat de wisser naar beneden valt. De magneten houden hem ‘vast’ en voor alle zekerheid heeft de raamwisser ook nog een touwtje als beveiliging. 

e van de rubberen wisser: 11.5 cm
De Like Magic Cleaner mini magnetische raamwisser biedt misschien geen optimaal resultaat bij dubbele beglazing

Ga naar aanbieding


Dagdeals bij Dealdonkey - 300 deals van de dag

DealDonkey.nl maakt elke dag mensen blij, met voordelige deals. Hiervoor biedt DealDonkey.nl, via haar webshop, dagelijks meer dan 500 producten aan die praktisch, leuk of verrassend zijn. De producten zijn gemakkelijk vindbaar op de webshop, door de heldere indeling in productcategorieën en de zoekfunctie.

Daarnaast biedt DealDonkey.nl wisselende dagdeals. Dit zijn speciale aanbiedingen die, 24 uur of zolang de voorraad strekt, worden aangeboden tegen de allerlaagste prijs.

DealDonkey.nl heeft een zeer gevarieerd productaanbod. Denk hierbij aan kleding, huishoudelijke artikelen, elektronica en tassen.

Uniek bij DealDonkey.nl is de persoonlijke Klantenservice; een telefoonnummer zonder keuzemenu’s, waardoor klanten altijd snel en probleemoplossend geholpen worden, door vriendelijke medewerkers met verstand van zaken.