Dealdonkey dagaanbieding

Gepubliceerd door op

Guardn Care Design Klamboe XL – 2 Persoons – Eenvoudige Bevestiging

Guardn Care Design Klamboe XL - 2 Persoons - Eenvoudige Bevestiging - Dealdonkey dagaanbieding

Dealdonkey dagaanbieding
Vandaag van € 40.00 voor € 8.95
Korting 78%

Dagdeals bij Dealdonkey

Ga naar de aanbieding

Guard’n Care Design Klamboe XL – 2 Persoons – Eenvoudige Bevestiging
Niets is zo vervelend als dat je lekker ligt te slapen en er van die irritante muggen rond je hoofd lopen te zoemen en je proberen te prikken. Deze klamboe houdt alle vervelende insecten weg en zorgt ervoor dat je weer optimaal van je nachtrust kan genieten. De klamboe is wit van kleur, stijlvol en past in iedere slaapkamer. Bij deze klamboe krijgt u alle benodigde ophangmaterialen.

Klamboe
Kleur: wit
Afmeting ca. 60 x 250 x 1200 cm
Materiaal: 100% polyester
Inclusief: ophangring, ophanghaak en muurpen
EAN: 8711252225678

Ga naar de aanbieding

DealDonkey.nl maakt elke dag mensen blij, met voordelige deals. Hiervoor biedt DealDonkey.nl, via haar webshop, dagelijks meer dan 500 producten aan die praktisch, leuk of verrassend zijn. De producten zijn gemakkelijk vindbaar op de webshop, door de heldere indeling in productcategorieën en de zoekfunctie.

Daarnaast biedt DealDonkey.nl wisselende dagdeals. Dit zijn speciale aanbiedingen die, 24 uur of zolang de voorraad strekt, worden aangeboden tegen de allerlaagste prijs.

DealDonkey.nl heeft een zeer gevarieerd productaanbod. Denk hierbij aan kleding, huishoudelijke artikelen, elektronica en tassen.

Uniek bij DealDonkey.nl is de persoonlijke Klantenservice; een telefoonnummer zonder keuzemenu’s, waardoor klanten altijd snel en probleemoplossend geholpen worden, door vriendelijke medewerkers met verstand van zaken.


Dagdeals bij Dealdonkey - 300 deals van de dag

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!