Dealdonkey dagaanbieding 1

Gepubliceerd door op

Dagdeals bij Dealdonkey

Gootsteenkastrek Met Uitschuifbare Lades

Gootsteenkastrek Met Uitschuifbare Lades - Dealdonkey dagaanbieding

€ 60.00
Vandaag voor € 29.95
Korting 50%

Ga naar aanbieding

e tekort in je keuken? In het uitschuifbaar rekje kun je gemakkelijk al je spullen kwijt en is alles ook nog eens binnen handbereik door het handige schuifsysteem.Het materiaal is gemaakt van metaal en er zit een inbouw handleiding en montagemateriaal bij, waardoor het eenvoudig te installeren is. Het rekje is ideaal om de keukenkast of ruimte onder het aanrecht optimaal te benutten. Dit rekje is de oplossing voor je afwasspullen, poetsmateriaal en andere benodigdheden!

uitschuifbaar rekje voor in een keukenkastje
Kleur: wit
Materiaal: metaal
Afmetingen rekje: ca. 45 x 23 x 45 cm
Inclusief inbouw handleiding en montagemateriaal
EAN: 

4034127340455

Ga naar aanbieding


Dagdeals bij Dealdonkey - 300 deals van de dag

DealDonkey.nl maakt elke dag mensen blij, met voordelige deals. Hiervoor biedt DealDonkey.nl, via haar webshop, dagelijks meer dan 500 producten aan die praktisch, leuk of verrassend zijn. De producten zijn gemakkelijk vindbaar op de webshop, door de heldere indeling in productcategorieën en de zoekfunctie.

Daarnaast biedt DealDonkey.nl wisselende dagdeals. Dit zijn speciale aanbiedingen die, 24 uur of zolang de voorraad strekt, worden aangeboden tegen de allerlaagste prijs.

DealDonkey.nl heeft een zeer gevarieerd productaanbod. Denk hierbij aan kleding, huishoudelijke artikelen, elektronica en tassen.

Uniek bij DealDonkey.nl is de persoonlijke Klantenservice; een telefoonnummer zonder keuzemenu’s, waardoor klanten altijd snel en probleemoplossend geholpen worden, door vriendelijke medewerkers met verstand van zaken.