Dealdonkey dagaanbieding 2

Gepubliceerd door op

Dagdeals bij Dealdonkey

Precisiepen voor je tablet, mobiel, Ipad en e-reader – Extreem nauwkeurige stylus – Zilver

Precisiepen voor je tablet, mobiel, Ipad en e-reader - Extreem nauwkeurige stylus - Zilver - Dealdonkey dagaanbieding

€ 40.00
Vandaag voor € 19.95
Korting 50.00%

Ga naar aanbieding

Uiterst nauwkeurig
Deze stylus pen is een must have voor elke smartphone of tablet gebruiker. Met het uiterlijk van een prachtige pen, ligt deze styluspen goed in de hand. En is ideaal voor het schrijven en tekenen op je tablet of smartphone. Door de nieuwste technieken, zorgt de stylus voor uiterste precisie. Waar veel andere ‘pennen’ een grote, rubberen punt hebben, heeft deze stylus een klein puntje: een 0.27" precision disc. Hierdoor is het contact met je touchscreen vele malen nauwkeuriger.

Geschikt voor tablet, mobiel, Ipad en e-reader,Vervangbare punten,Mooi design,Extreem nauwkeurig

Ga naar aanbieding


Dagdeals bij Dealdonkey - 300 deals van de dag

DealDonkey.nl maakt elke dag mensen blij, met voordelige deals. Hiervoor biedt DealDonkey.nl, via haar webshop, dagelijks meer dan 500 producten aan die praktisch, leuk of verrassend zijn. De producten zijn gemakkelijk vindbaar op de webshop, door de heldere indeling in productcategorieën en de zoekfunctie.

Daarnaast biedt DealDonkey.nl wisselende dagdeals. Dit zijn speciale aanbiedingen die, 24 uur of zolang de voorraad strekt, worden aangeboden tegen de allerlaagste prijs.

DealDonkey.nl heeft een zeer gevarieerd productaanbod. Denk hierbij aan kleding, huishoudelijke artikelen, elektronica en tassen.

Uniek bij DealDonkey.nl is de persoonlijke Klantenservice; een telefoonnummer zonder keuzemenu’s, waardoor klanten altijd snel en probleemoplossend geholpen worden, door vriendelijke medewerkers met verstand van zaken.