Dealdonkey dagaanbieding

Gepubliceerd door op

Dreamled multifunctionele lamp – Sfeerlamp en bureaulamp in één

Dreamled multifunctionele lamp - Sfeerlamp en bureaulamp in één - Dealdonkey dagaanbieding

Dealdonkey dagaanbieding
Vandaag van € 60.00 voor € 24.95
Korting 58.00%

Dagdeals bij Dealdonkey

Ga naar de aanbieding

Mooi design en direct extra sfeer in huis,Uitstekende lichtkwaliteit: hoge helderheid en gelijkmatig licht effect,Laag energieverbruik, bespaar tot 80% energie,Sensor touch-dimmer met drie helderheidsniveau’s,Veilig voor de kinderen dankzij de warmteafvoer
Bepaal je eigen sfeer met 256 verschillende kleuren
Met 3 verschillende helderheidsniveaus en maar liefst 256 verschillende kleuren, heb je voor iedere situatie een passende verlichting. Nadat je de stekker in het stopcontact hebt gedaan, kun je eenvoudig de gewenste helderheid bepalen en door middel van de kleurenring, die kleur selecteren die voor jou op dat moment gewenst is.

Ook als leeslamp
De lamp is voorzien van een flexibele steel, waardoor je de lamp gemakkelijk in verschillende posities kunt draaien. Erg handig als je ’s avonds nog even een boek wilt lezen, of tijdens het studeren. Deze designlamp is ook zeer geschikt voor de kinderkamer; hij is energiezuinig en wordt niet warm.

Ga naar de aanbieding

DealDonkey.nl maakt elke dag mensen blij, met voordelige deals. Hiervoor biedt DealDonkey.nl, via haar webshop, dagelijks meer dan 500 producten aan die praktisch, leuk of verrassend zijn. De producten zijn gemakkelijk vindbaar op de webshop, door de heldere indeling in productcategorieën en de zoekfunctie.

Daarnaast biedt DealDonkey.nl wisselende dagdeals. Dit zijn speciale aanbiedingen die, 24 uur of zolang de voorraad strekt, worden aangeboden tegen de allerlaagste prijs.

DealDonkey.nl heeft een zeer gevarieerd productaanbod. Denk hierbij aan kleding, huishoudelijke artikelen, elektronica en tassen.

Uniek bij DealDonkey.nl is de persoonlijke Klantenservice; een telefoonnummer zonder keuzemenu’s, waardoor klanten altijd snel en probleemoplossend geholpen worden, door vriendelijke medewerkers met verstand van zaken.


Dagdeals bij Dealdonkey - 300 deals van de dag

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!