2 Stuks Slimme Stekker Met Energiemeter
Vandaag voor € 24.95

elkedagietsleuks.nl logo

Elkedagietsleuks dagaanbieding
22 september 2023

2-Pack Slimme energiemeter met energiemeter:
Met slimme stekkers kun je veel meer uit je stopcontact halen. Kies voor het 2-pack Slimme Stekkers van FlinQ en bedien vanaf waar dan ook al je huishoudelijke apparaten. Koppel de twee stopcontacten via de Tuya Smart App aan je telefoon en je regelt alles in huis via je smartphone. Zo kun je bijvoorbeeld makkelijk het licht in huis aanzetten, waardoor je niet meer in het donker thuis komt.
 
Slimme apparatuur in huis is niet meer weg te denken. De huidige generatie slimme stopcontacten is voorzien van een aantal intelligente toevoegingen ten opzichte van een jaar geleden. Zo kun je met de nieuwste slimme stekkers van FlinQ bijhouden wanneer en hoe laat een schakelaar is aan- of uitgezet. Ook heb je de optie om bij het verwijderen van de plug de laatste gebruikte instelling te laten onthouden, zodat je niet alles opnieuw hoeft in te stellen als je de stekker opnieuw in het stopcontact steekt.
Met de stijging in elektriciteitskosten is het steeds nuttiger om je verbruik in huis te monitoren. Met de Slimme Stekkers van FlinQ kun je live de data van het stroomverbruik (wattage en mA) volgen. Ook wordt het verbruik per maand en dag weergegeven in de app, waaronder de totaal verbruikte KWh. Zo zie je precies wat je verbruik betekent voor je energierekening, en kom je aan het eind van de maand niet voor ongewenste verrassingen te staan.
Om nog duurzamer te werk te kunnen gaan in huis, zijn de slimme stopcontacten ook voorzien van een timerfunctie. Daarmee kun je vooraf een tijdschema instellen en hoef je je dus geen zorgen meer te maken dat de lampen te lang aan blijven staan. Je kan de stekkers zelfs laten reageren op de zonsondergang en -opkomst, zodat het licht alleen aanstaat wanneer dit nodig is.
 
Bedien daarna vanaf waar je ook bent je slimme verwarmingsapparaat, boiler, waterkoker, lampen, buitenlampen, koffiemachines en wasmachines. De FlinQ Smart Power Plug werkt als een tijdschakelaar en heeft een countdown-functie, waarmee je zelf de tijdsduur kunt instellen.
Zonder internetaansluiting bedien je met de FlinQ Smart Power Plug vanaf je telefoon dus heel handig al je (huishoudelijke) apparaten. In een handomdraai bespaar je stroom en geld en hoef je je niet meer af te vragen of je je apparaten hebt uitgezet! De FlinQ Smart Power Plug bespaart je letterlijk een hoop energie! Je hoeft niet meer op te staan om je apparaten uit te zetten en het stopcontact is een stuk zuiniger.
 
Sluit de wifi-schakelaar aan op een bestaand stopcontact in je huis of kantoor. Door het compacte design is de FlinQ Smart Power Plug geschikt voor ieder stopcontact. Hij is gemakkelijk te installeren en te gebruiken, want je hebt geen HUB, brug of ander extra apparaat meer nodig. De Smart Power Plug is te gebruiken met alle smartphones en tablets. De stekkers zijn ook compatibel met Amazon Alexa en Google Assistant, zodat je je apparaten kunt beheren via stembesturing. Geef de stopcontacten een naam en communiceer vervolgens eenvoudig op naam als je een spraakopdracht geeft. Je kunt ook groepen maken en zo meerdere stopcontacten in een opdracht allemaal aanspreken.
 
Specificaties:
 
Volg live de data van je energieverbruik en voorkom onnodig hoge energierekeningen
Bedien van waar dan ook je slimme huishoudelijke apparaten
Connectie met Tuya Smart App, waarna bediening mogelijk is via smartphone
Energiemonitoring, countdown, timer en power aan/uit-functie
Gemakkelijk te installeren en te gebruiken, geen HUB, brug of extra apparaat nodig
Gebruikte instellingen kunnen bij verwijderen van stopcontact worden bewaard
 
– Artikel: Slimme stekker met energiemeter
– Adviesprijs:  €49,95
– Onze prijs: €24,95
– Kortingspercentage: 50%

€ 49.95
Korting 50%

Vandaag voor € 24.95

Ga naar aanbieding

Verzendkosten € 5.95

Meer aanbiedingen van Elkedagietsleuks.nl

Oplaadbare Multitrimmer

Oplaadbare Multitrimmer

39.95

Vandaag
€ 9.95

Cars Shorts Magazijn Uitverkoop

Cars Shorts Magazijn Uitverkoop

69.95

Vandaag
€ 14.95

Brams Paris Jeans | Oplaadbare Multitrimmer | Cars Shorts Sale | 2 Stuks Slimme Stekker Met Energiemeter | Satijnen Kimono

Brams Paris Jeans | Oplaadbare Multitrimmer | Cars Shorts Sale | 2 Stuks Slimme Stekker Met Energiemeter | Satijnen Kimono

79.95

Vandaag
€ 29.95

2 Stuks Slimme Stekker Met Energiemeter

2 Stuks Slimme Stekker Met Energiemeter

49.95

Vandaag
€ 24.95

LED Lamp met Draadloze Oplader

LED Lamp met Draadloze Oplader

59.95

Vandaag
€ 19.95

Elkedagietsleuks-Nieuwjaars-Sale