M50.nl logo

M50 staat voor Mega50, MEGA producten met minimaal 50% korting!
M50 streeft er naar om meerdere keren per week een aanbieding online te zetten die zo goedkoop is dat je hem niet kunt laten liggen. De gemiddelde aanbieding blijft 3 dagen online of tot het uitverkocht is. Om er zeker van te zijn dat je deze MEGAaanbieding niet mist doe je er goed aan deze op dag 1 van de aanbieding al te kopen!

M50.nl - MEGA producten met minimaal 50% korting!


Circulation Mat

Circulation Mat

M50.nl logo

M50.nl Dagaanbieding
14 april 2021

Dankzij elektrostimulatie van de spieren verlicht de Circulatiemat opgezwollen benen en voeten. Ook ideaal tegen een slechte bloedcirculatie in de benen. Een slechte bloedsomloop in de benen heeft vaak meerdere oorzaken, zoals ouderdom, lang stilzitten enz. Maar de gevolgen zijn dezelfde: pijn en opgezwollen voeten.
De Circulatiemat gebruikt elektrostimulatie om zware benen te verlichten. Als je een actieve levensstijl wilt behouden, is het heel belangrijk om je beenspieren te blijven versterken, maar ook om ze te verlichten.
Een betere bloedcirculatie in de benen
Een betere bloedcirculatie in de benen
Electro Muscle Stimulation (EMS) is een technologie die in de medische en de sportsector vaak wordt toegepast: de spieren trekken samen en ontspannen daarna door gebruik van pijnloze elektrische stimulaties.
Wanneer deze techniek op de voeten wordt toegepast, trekken de spieren van de opgezwollen benen en voeten samen. Hierdoor worden de benen en bloedvaten gestimuleerd, waardoor het bloed terug naar het bovenlichaam wordt gepompt. Dit is dus hetzelfde natuurlijke effect als bij wandelen! Vanaf het eerste gebruik merk je meteen het verschil.
Je benen verlichten? Dat was nog nooit zo gemakkelijk!
De Circulatiemat kun je dagelijks gebruiken terwijl je in een zittende houding ontspant, in sessies van 25 minuten. Zo kun je zelfs je benen in alle discretie ontspannen op kantoor. De ultradunne mat heeft een zeer kleine batterij die je via een USB-kabel oplaadt.
Bovendien is de elektrostimulatiemat opvouwbaar en neem je ze dus heel eenvoudig overal met je mee in de compacte, lichte opberghoes. Weg pijnlijke voeten en gezwollen benen!

€ 49.95
Korting 30%

Vandaag voor € 34.95

Ga naar aanbieding

Verzendkosten € 0.00 Gratis verzending

Meer aanbiedingen van m50.nl

Marvel Super Hero Captain America

Marvel Super Hero Captain America

Vandaag
€ 9.95

Peper en zoutstel

Peper en zoutstel

Vandaag
€ 14.95

M50.nl aanbiedingen
EMAILLE KETEL 27 L VERWARMINGSELEMENT & THERMOSTAAT

EMAILLE KETEL 27 L VERWARMINGSELEMENT & THERMOSTAAT

Vandaag
€ 99.99

Marvel Super Hero Iron Man

Marvel Super Hero Iron Man

Vandaag
€ 9.95

Lego 70919 Batman Movie Feest

Lego 70919 Batman Movie Feest

Vandaag
€ 40.75