Draadloze BT Waterdichte in-ear Sport Headset

Draadloze BT Waterdichte in-ear Sport Headset - PriceAttack.nl

€ 49.95
Vandaag voor € 29.95

Ga naar aanbieding

Kom maar door met die sportieve goede voornemens! Deze draadloze fitness in-ear hoofdtelefoon verbetert gegarandeerd je sportieve prestaties. Werkt met een betrouwbare Bluetooth 4.1-verbinding en heeft een ingebouwde versterker die op je work-out is afgestemd. En je kunt helemaal uit je plaat gaan, want we hebben hier het zweet- en vochtigheidsbestendig model.

Wist je dat het luisteren naar muziek tijdens het sporten je prestaties verbetert met minstens 20%?

Deze headset geeft je een ultieme draadloze fitness hoofdtelefoon als perfecte trainingspartner. Met stereo Bluetooth® 4.1 draadloze connectiviteit en een geïntegreerde versterker afgestemd op je work-out is deze zweetbestendige hoofdtelefoon de ideale uitkomst. En om het pakket compleet te maken beschikt de fitness hoofdtelefoon over een ingebouwde oplaadbare batterij die het apparaatje tot 240 uur standby houdt en 8 uur aan muziek garandeerd. De geïntegreerde microfoon voor on-the-go telefoongesprekken maakt het af.

Ga naar aanbieding


Elke dag 4 verse aanbiedingen voor een stuntprijs.

Elke dag schotelt Priceattack.nl vier onweerstaanbare dagaanbiedingen voor, tegen een stuntprijs, zolang de voorraad strekt. Gadgets, trends, hebbedingetjes, maar ook producten om onder de kerstboom te leggen of paps met vaderdag te verrassen. Vast staat dat de prijzen altijd laag zijn en elke dag vier nieuwe producten op de site.