Bluetooth FM Transmitter

Bluetooth FM Transmitter

PriceAttack dagaanbieding
04 december 2020

Bepaal nu zelf welke muziek er op de radio speelt! Sluit simpel je smartphone, tablet of MP3-speler draadloos via Bluetooth aan op deze kleine FM-zender en je beluister je eigen muziek op de radio, alsof het een radiozender is.

Kies een zwakke radiofrequentie om met je FM transmitter in te breken en je eigen muziek te beheren, zonder reclames, non-stop! De FM frequentie stel je (met de meegeleverde afstandsbediening) nauwkeurig in per 0.1 MHz (87.5-107.9 MHz) en wordt weergegeven op het verlichte LCD scherm. De transmitter kan tot 14 frequenties voor je onthouden. Ideaal voor in de auto, boot of caravan!

…en gaat tijdens het muziek luisteren de telefoon? Geen probleem, de FM transmitter verandert direct in een handsfree kit die via Bluetooth en over de autospeakers jouw telefoontje beantwoord!

De 12V-aansluiting zorgt voor de nodige stroom, zodat er geen batterijen of accu’s aan te pas komen. De FM-zender is overigens ook uitgerust met een 3,5mm jackplug aansluiting, SD-kaartslot en USB-poort – ook muziek die op een SD-kaart of USB-stick opgeslagen is, kun je daarmee rechtstreeks naar de autoradio sturen. 

Het LCD-scherm toont de titel (en artiest) van het nummer dat wordt afgespeeld. Gebruik je de 12V-aansluiting voor een USB-lader? Geen nood, deze zit ook in de FM transmitter, simpel je USB-kabel inpluggen en laden maar.

Ga naar aanbieding

€ 79.90
Korting 56%

Vandaag voor € 34.95

Verzendkosten € 0.00
Levertijd 48 uur

Elke dag 4 verse aanbiedingen voor een stuntprijs.

Meer aanbiedingen bij Priceattck

Bluetooth FM Transmitter

Bluetooth FM Transmitter...

79.90

Vandaag
€ 34.95

200W Voorruit Ontdooier

200W Voorruit Ontdooier...

39.95

Vandaag
€ 24.95

Solar anti-diefstal rugzak met externe USB

Solar anti-diefstal rugzak met externe USB...

99.95

Vandaag
€ 69.95

Stapelbaar tetris LED nachtlamp retro-stijl

Stapelbaar tetris LED nachtlamp retro-stijl...

49.95

Vandaag
€ 35.95