Uitbieden dagaanbieding 3

Gepubliceerd door op

Uitbieden
GT08 Bluetooth Smartphonewatch voor Android

GT08 Bluetooth Smartphonewatch voor Android - Uitbieden.nl

€ 32.05
Korting 82 %

Vandaag voor € 9.95

Ga naar aanbieding

De wereld van draagbare technologie is voortdurend op zoek naar een grote SmartWatch dat alle taken aankan. Als je stijlbewust bent en op zoek naar een stijlvolle SmartWatch dan is dit het ontwerp van het horloge dat je zeker zult waarderen. Met de stijlvolle GT08 smartwatch kan je makkelijk aan alle standaardfuncties van je smartphone en meer, zonder je smartphone boven te halen!

Elk detail van deze smartwatch is zorgvuldig uitgewerkt waardoor het ontwerp helemaal tot zijn recht komt. Bovendien is de smartwatch makkelijk en snel te bedienen. Verbindt simpelweg je smartphone met het horloge via Bluetooth, en krijgt meteen toegang tot je contacten, berichten, muziek, en je ontvangt notificaties van verschillende social media. Daarbovenop heeft de GT08 een ingebouwde speaker, microfoon en camera zodat u via de smartwatch kan bellen en foto’s nemen.

Bellen (Bluetooth / SIM)
Plaats je simkaart (Micro SIM slot) (GSM850/900/1800/1900MHz) in de smartphonewatch en bel direct met je telefoon! De smartphonewatch synchroniseert je contacten, uitgaande oproepen, inkomende oproepen en al je berichten met je telefoon. Ook ontvang je een berichtje of inkomende oproep indien je deze koppelt met je smartwatch dat direct te zien op je horloge. Je kunt bellen of een telefoongesprek beantwoorden met dit slimme horloge. Tevens is het mogelijk om zonder het gebruik van een smartphone te kunnen bellen met de smartwatch. Dit kan na het plaatsen van een sim kaart in de smartwatch.

Muziek
Geniet van je eigen muziek overal en op elk gewenst moment. Je kunt muziek vanuit je telefoon of andere bluetooth apparaten via de smartwatch afspelen en de volume via de smartwatch regelen. Na het plaatsen van een micro SD kaart is het ook mogelijk om direct muziek te luisteren via de smartwatch.

Camera en Remote Camera
Dankzij de ingebouwde camera kun je ook foto’s maken en video’s opnemen. Je kunt foto’s en video’s opnemen en synchroniseren met je smartwatch. Daarnaast kun je met deze smartwatch foto’s en video’s maken met de camera van je smartphone. Het is wel belangrijk dat de camara van de smartphone op voorhand is ingeschakeld.

Anti-Lost
Het horloge kan je ook helpen om je telefoon terug te vinden met de anti-lost functie. Je kunt je horloge zoeken via je telefoon, en je telefoon zoeken via je smartwatch. Indien je de smartwatch of je smartphone uit het oog dreigt te verliezen krijg je een melding. Zo vergeet je ze allebei nooit meer!

Slaap monitor
Controleer de kwaliteit van je slaapritme. Slaap met het horloge om en de volgende ochtend geeft de smartwatch meer inzicht in je nachtrust en ritme.

Pedometer
Verder kun je je dagelijkse oefeningen en stappen monitoren met de pedometer. De pedometer houdt je snelheid, tijd, stappen en calorieën bij. De Smartwatch maakt een schatting van het aantal stappen die je neemt en maakt een inschatting van de afstand die je hebt afgelegd voor meer grip op je sportprestaties.

Opslag
De smartphonewatch heeft interne geheugen van 64MB, en kan verhoogd worden naar 32GB door middel van een SD card (niet inbegrepen)!

Uiterlijk
De 1.56 Inch 2.5D touch scherm geeft de foto’s in high-definition weer en zorgt voor een geweldige gebruikerservaring. De watch heeft een chique en kwalitatieve rubberen horlogeband en de bezel heeft een een gepolijste metallic afwerking. Gemakkelijk om te dragen en af te doen.

De 380 mAh batterij zorgt ervoor dat de smartphonewatch 180 uur standby tijd heeft en 5 uur spreektijd. Ook heeft deze een kwalitatieve 1.56″ inch display en beschikt het ver een toetsenbord op de display.

De smartphonewatch is compatibel met alle bluetooth ANDROID apparaten (smartphones, tablets muziek spelers etc). Het wordt geleverd met USB kabel en gebruiksaanwijzing.

De belangrijkste functies op een rij: bellen en gebeld worden via bluetooth, contacten (telefoonboek), call reminder, klok, anti-verlies alarm, stappenteller, slaap monitor, sedentary reminder, kalender, muziek afspelen, video afspelen, berichten sturen en ontvangen, foto’s maken, video’s opnemen, rekenmachine, alarm, geluid recorder.

De smartwatch is verkrijgbaar in de kleuren:

– Zilver (bezel) / Zwart(band)
– Zwart (bezel) / Zwart (band)
– Goud (bezel) / Rood (band)
– Goud (bezel) / Zwart (band)

Voor specificaties van dit product, zie extra informatie. Bekijk hieronder een korte video van het product.

– Smartwatch GT08
– Micro Simkaart Quad Band
– Handsfree bellen en gebeld worden
– Werkt via Bluetooth 3.0
– Muziek luisteren en geluid opnemen
– Foto’s maken met de camera
– Beschikbaar in 4 kleuren

Verzendkosten € 2.45
Levertijd 1-7 days

Ga naar aanbieding

Uitbbieden.nl aanbiedingen

Categorieën: DagaanbiedingenUitbieden