voordeelvanger

50-Delige Schroevendraaierset – Altijd Het Juiste Gereedschap Bij…

50-Delige Schroevendraaierset - Altijd Het Juiste Gereedschap Bij... - Voordeelvanger

€ 29.95 – Korting 67.00 %
Vandaag voor € 9.95

Ga naar aanbieding

Bent u een echte klusser en altijd weer bezig met een volgend project? Dan is het natuurlijk fijn om alle schroevendraaiers bij de hand te hebben. Van platbek- en kruiskop- tot torx- en precisieschroevendraaiers. In deze uitgebreide 50-delige set vindt u elke type schroefkop in talloze maten terug. Een schroevendraaier nodig voor het repareren van uw telefoon, het installeren van elektra of het monteren van een kast? In dit complete rek heeft u het juiste gereedschap altijd bij de hand.
Een set van 50 hoogwaardige chroomvanadium schroevendraaiers met een comfortabel, ergonomisch handvat. En zit daar toch niet het juiste type of maat bij? Dan is de bijgeleverde universele schroevendraaier de oplossing. In combinatie met de talloze verschillende bits, eenvoudig uit- en inklapbaar verwerkt in de standaard, heeft u alsnog het juiste schroefgereedschap.
En wilt u tot slot dat de schroevendraaiers magnetisch zijn of niet? Dat bepaalt u helemaal zelf. In het midden van de standaard bevindt zich een (de)magnetiseer apparaat om het uiteinde van de schroevendraaier te magnetiseren of te demagnetiseren.

Ga naar aanbieding

Verzenkosten NL: € 5.95
Verzenkosten BE: € 6.95


Voordeelvanger.nl is een ‘dagdeal’ site met als missie om iedere dag exclusieve aanbiedingen met hoge kortingen aan te bieden. Voordeelvanger.nl geloofd in betrouwbaarheid en weet dat de beste prijs niet alles is. Voordeelvanger.nl maakt de luxe dingen in het leven betaalbaar voor iedereen.

  • Iedere dag weer de beste deals
  • Bezorging via PostNL
  • Veilig en vertrouwd betalen met iDeal, MasterCard, Visa, Maestro, Bancontact/MisterCash, PayPal en AfterPay.

Voordeelvanger Dagaanbiedingen

Voordeelvanger is aangesloten bij

qshops keurmerk