Voordeelvanger Dagaanbieding

Gepubliceerd door op

voordeelvanger

Allergie Verlichter – Tegen Allergische Reacties Zoals Hooikoorts!

Allergie Verlichter - Tegen Allergische Reacties Zoals Hooikoorts! - Voordeelvanger

€ 69.95 – Korting 71.00 %
Vandaag voor € 19.95

Ga naar aanbieding

Simpel, draagbaar, ergonomisch en gemakkelijk in gebruik. Deze allergie verlichter maakt gebruikt van lichttherapie op twee specifieke golflengtes om de cellen die histamine vrijgeven te onderdrukken. Met het gebruik van lichttherapie zorgt dit apparaat ervoor dat je op een rustige manier van de symptomen van allergische reacties op divers allergenen afkomt. Denk aan graspollen, kattenhaar en huisstofmijt. Je kan de verlichter op zichzelf of naast je gebruikelijke medicatie gebruiken. Het is aanbevolen om het apparaat twee keer per dag te gebruiken, met vijf tot zes uur tussen elk gebruik.
Dit product is bedoeld voor zelfstandig gebruik door de patiënt. Het product kan worden gebruikt zonder professionele medische hulp. Elke behandeling duurt drie minuten.

Ga naar aanbieding

Verzenkosten NL: € 3.95
Verzenkosten BE: € 3.95


Voordeelvanger.nl is een ‘dagdeal’ site met als missie om iedere dag exclusieve aanbiedingen met hoge kortingen aan te bieden. Voordeelvanger.nl geloofd in betrouwbaarheid en weet dat de beste prijs niet alles is. Voordeelvanger.nl maakt de luxe dingen in het leven betaalbaar voor iedereen.

  • Iedere dag weer de beste deals
  • Bezorging via PostNL
  • Veilig en vertrouwd betalen met iDeal, MasterCard, Visa, Maestro, Bancontact/MisterCash, PayPal en AfterPay.

Voordeelvanger Dagaanbiedingen

Voordeelvanger is aangesloten bij

qshops keurmerk