Voordeelvanger Dagaanbieding

Gepubliceerd door op

voordeelvanger

Aqua Laser Snoerloos Stoomstrijkijzer – Laadt Automatisch Op!

Aqua Laser Snoerloos Stoomstrijkijzer - Laadt Automatisch Op! - Voordeelvanger

€ 59.95 – Korting 58.00 %
Vandaag voor € 24.95

Ga naar aanbieding

Met het oplaadbare stoomstrijkijzer van Aqua Laser zien je bloesjes, overhemden, jurkjes, pantalons, kortom je hele verschijning, er zonder veel inspanning snel weer netjes uit. Dit stoomstrijkijzer heeft vele pluspunten zoals het snoerloze gebruik en automatisch opladen, de variabele stoomfunctie en het flexibele 360 graden draaikoord met beschermer. Veilig voor tere en fijne stoffen.
Je kunt het strijkijzer gebbruiken in drie standen: met en zonder snoer en opladen/opbergen. In het station laadt het stoomstrijkijzer automatisch op. Met deze Aqua Laser wordt strijken makkelijker en leuker dan ooit! Dankzij verschillende instellingen is het strijkrijzer ook geschikt voor gevoelige stoffen als zijde en polyester.

Ga naar aanbieding

Verzenkosten NL: € 5.95
Verzenkosten BE: € 6.95


Voordeelvanger.nl is een ‘dagdeal’ site met als missie om iedere dag exclusieve aanbiedingen met hoge kortingen aan te bieden. Voordeelvanger.nl geloofd in betrouwbaarheid en weet dat de beste prijs niet alles is. Voordeelvanger.nl maakt de luxe dingen in het leven betaalbaar voor iedereen.

  • Iedere dag weer de beste deals
  • Bezorging via PostNL
  • Veilig en vertrouwd betalen met iDeal, MasterCard, Visa, Maestro, Bancontact/MisterCash, PayPal en AfterPay.

Voordeelvanger Dagaanbiedingen

Voordeelvanger is aangesloten bij

qshops keurmerk