voordeelvanger

Aqua Laser Freedom Snoerloze Stofzuiger – Licht En Makkelijk In…

Aqua Laser Freedom Snoerloze Stofzuiger - Licht En Makkelijk In... - Voordeelvanger

€ 299.95 – Korting 73.00 %
Vandaag voor € 79.95

Ga naar aanbieding

Geweldig; een stofzuiger waarmee je zonder moeite door het hele huis kunt gaan! Dankzij deze snoerloze cycloon accustofzuiger heb je een apparaat in huis dat je zonder moeite van verdieping naar verdieping meeneemt en waarmee je letterlijk alles schoon zuigt. Van het grofste tot het fijnste vuil, dankzij de krachtige motor wordt het allemaal opgezogen en gedeponeerd in de opvangbak. Niks dure stofzuigerzakken, maar een handige opvangbak die je eenvoudig leeg kunt gooien.
Dankzij het Cycloonsysteem met HEPA-filter verminderd de zuigkracht niet naarmate de container voller raakt en heb je daarnaast geen dure stofzuigerzakken nodig. De vloerborstel draait afzonderlijk van de steel wat het gebruiksgemakt ten goede komt. Je komt zo makkelijker onder meubels en in lastige hoeken. Als je klaar bent met stofzuigen kan je gebruik maken van het muuroplaadstation waar de stofzuiger mooi opgeruimd uit de weg hangt en meteen oplaadt. Wanneer je eenmaal deze snoerloze stofzuiger hebt ervaren wil je nooit meer een model met snoer. Ervaar de vrijheid van de Aqua Laser Freedom!

Ga naar aanbieding

Verzenkosten NL: € 5.95
Verzenkosten BE: € 6.95


Voordeelvanger.nl is een ‘dagdeal’ site met als missie om iedere dag exclusieve aanbiedingen met hoge kortingen aan te bieden. Voordeelvanger.nl geloofd in betrouwbaarheid en weet dat de beste prijs niet alles is. Voordeelvanger.nl maakt de luxe dingen in het leven betaalbaar voor iedereen.

  • Iedere dag weer de beste deals
  • Bezorging via PostNL
  • Veilig en vertrouwd betalen met iDeal, MasterCard, Visa, Maestro, Bancontact/MisterCash, PayPal en AfterPay.

Voordeelvanger Dagaanbiedingen

Voordeelvanger is aangesloten bij

qshops keurmerk