voordeelvanger

Smartphone Naar TV HDMI-Kabel – Eenvoudig Foto’s En Video’s Op TV…

Smartphone Naar TV HDMI-Kabel - Eenvoudig Foto's En Video's Op TV... - Voordeelvanger

€ 29.95 – Korting 73.00 %
Vandaag voor € 7.95

Ga naar aanbieding

Je mooiste vakantiefoto’s aan je vrienden en familie laten zien? Dat kan vanaf nu eenvoudiger met deze praktische HDMI-kabel voor micro USB, USB type C of Apple Lightning. Gedaan met allemaal rond de smartphone te dringen om een glimp op te vangen of eindeloos gesukkel met foto’s overzetten op je laptop om vervolgens je laptop op de televisie aan te sluiten. Plug de micro USB, USB-C of Lightning in jouw toestel, de HDMI-kabel in de televisie en klaar is kees!
Bovendien beschikken de kabels ook over een USB-connector zodat je je smartphone tegelijkertijd kan opladen en eindeloos kan genieten van al je foto’s en filmpjes. Want met een lengte van 2 m raak je overal moeiteloos dichtbij! Denk overigens ook eens aan het gemak op vakantie: wil je bijvoorbeeld een film of serie streamen op je smartphone maar heb je geen smarttelevisie op je hotelkamer? Gebruik dan je nieuwe HDMI-kabel en bekijk je favoriete series ook op verplaatsing. Een must-have!

Ga naar aanbieding

Verzenkosten NL: € 5.95
Verzenkosten BE: € 6.95


Voordeelvanger.nl is een ‘dagdeal’ site met als missie om iedere dag exclusieve aanbiedingen met hoge kortingen aan te bieden. Voordeelvanger.nl geloofd in betrouwbaarheid en weet dat de beste prijs niet alles is. Voordeelvanger.nl maakt de luxe dingen in het leven betaalbaar voor iedereen.

  • Iedere dag weer de beste deals
  • Bezorging via PostNL
  • Veilig en vertrouwd betalen met iDeal, MasterCard, Visa, Maestro, Bancontact/MisterCash, PayPal en AfterPay.

Voordeelvanger Dagaanbiedingen

Voordeelvanger is aangesloten bij

qshops keurmerk