voordeelvanger

Draadloze Deurbel Met Ontvanger – Ook Geschikt Als Noodsignaal…

Draadloze Deurbel Met Ontvanger - Ook Geschikt Als Noodsignaal... - Voordeelvanger

€ 39.95 – Korting 80.00 %
Vandaag voor € 7.95

Ga naar aanbieding

Een draadloze deurbel met een bereik van 30 meter die je ook nog eens zonder moeite installeert. Klinkt goed, niet waar? Deze draadloze deurbellen maken vervelende snoeren verleden tijd. Dat maakt het installeren een heel eenvoudig klusje. Profiteer van deze aanbieding en zorg ervoor dat er nooit meer iemand voor een dichte deur komt te staan!
Aan alles is gedacht Bij het ontwerp van deze deurbel hebben ze werkelijk aan alles gedacht. Door het strakke, simpele design valt hij nauwelijks op en past hij bij iedere woning. De drukker is weerbestendig en dus geschikt voor buiten. Installatie is ontzettend simpel; bevestig de drukker naast je deur en plaats de ontvanger binnen een straal van 30 meter van de drukker. De binnenunit kun je overal mee naar toe nemen; naar je zolder, je atelier of werkruimte of naar je tuin of schuur; zo hoef je nooit meer een bezoeker te missen!
Ook geschikt voor hulpbehoevenden Een handige tip; deze deurbel is ook goed te gebruiken als noodsignaal voor hulpbehoevenden. Plaats de drukker bij diegene in de kamer en de ontvanger(s) waar jij of een andere verzorger zich bevindt. Je weet maar nooit..

Ga naar aanbieding

Verzenkosten NL: € 5.95
Verzenkosten BE: € 6.95


Voordeelvanger.nl is een ‘dagdeal’ site met als missie om iedere dag exclusieve aanbiedingen met hoge kortingen aan te bieden. Voordeelvanger.nl geloofd in betrouwbaarheid en weet dat de beste prijs niet alles is. Voordeelvanger.nl maakt de luxe dingen in het leven betaalbaar voor iedereen.

  • Iedere dag weer de beste deals
  • Bezorging via PostNL
  • Veilig en vertrouwd betalen met iDeal, MasterCard, Visa, Maestro, Bancontact/MisterCash, PayPal en AfterPay.

Voordeelvanger Dagaanbiedingen

Voordeelvanger is aangesloten bij

qshops keurmerk