Voordeelvanger Dagaanbieding

Gepubliceerd door op

voordeelvanger

2-Pack White ’n Go Voegenmarker – Maak Voegen Tussen Tegels Weer…

2-Pack White 'n Go Voegenmarker - Maak Voegen Tussen Tegels Weer... - Voordeelvanger

€ 39.95 – Korting 75.00 %
Vandaag voor € 9.95

Ga naar aanbieding

Met name de keuken en badkamer zijn er de dupe van; vieze of beschimmelde voegen. Krijg je deze nare plekken ook vaak lastig schoon? Dan is dit de perfecte oplossing voor jou! Met deze White ‘N Go Stick maak je je voegen weer zo goed als nieuw; schoon en glanzend wit! Deze stift maakt het schoonmaken van uw voegen snel en gemakkelijk. Het enige wat je hiervoor moet doen, is met de stift over de voegen heen gaan en ze worden weer stralend wit. 
De stift is geschikt voor voegen met verschillende breedtes. Aan de ene kant van de stift met de ronde punt is voor de brede voegen en aan de andere kant zit een fijnere punt. Door de praktische schokdemper past de White ‘N Go Stift zich aan alle soorten voegen aan. De White ’n Go heeft een efficiënte antibacteriële formule die diep doordringt in de microporiën van de voegen en verwijdert de bacteriën die de schimmels veroorzaken. Ook heeft de stift een waterafstotend werking zodat op de beperkte plekken het vocht niet opnieuw kan binnendringen.

Ga naar aanbieding

Verzenkosten NL: € 3.95
Verzenkosten BE: € 3.95


Voordeelvanger.nl is een ‘dagdeal’ site met als missie om iedere dag exclusieve aanbiedingen met hoge kortingen aan te bieden. Voordeelvanger.nl geloofd in betrouwbaarheid en weet dat de beste prijs niet alles is. Voordeelvanger.nl maakt de luxe dingen in het leven betaalbaar voor iedereen.

  • Iedere dag weer de beste deals
  • Bezorging via PostNL
  • Veilig en vertrouwd betalen met iDeal, MasterCard, Visa, Maestro, Bancontact/MisterCash, PayPal en AfterPay.

Voordeelvanger Dagaanbiedingen

Voordeelvanger is aangesloten bij

qshops keurmerk