Voordeelvanger Dagaanbieding

Gepubliceerd door op

voordeelvanger

Apple iMac 20" Grade-A Refurbished – Topkwaliteit Computer Voor…

Apple iMac 20" Grade-A Refurbished - Topkwaliteit Computer Voor... - Voordeelvanger

€ 799.95 – Korting 69.00 %
Vandaag voor € 249.95

Ga naar aanbieding

Wie in het bezit is van een iMac weet dat dit een van de beste all-in-one computers ter wereld is! Deze Apple iMac is van topkwaliteit en staat vooral bekend om het beproefde en stijlvolle ontwerp. De Intel Core 2 Duo 2.00GHz processor met 4 GB-werkgeheugen zorgt ervoor dat alle programma’s vlot opstarten zodat je meteen aan het werk kan. Daarnaast biedt het 20-inch model scherp beeld van 1680 x 1050 pixels. De iMac is ideaal voor thuisgebruik en basis zakelijk gebruik zoals: internet, email, office/tekstverwerking en lichte fotobewerking. Nú superscherp geprijsd!
Remanufactured
Dit betreft een iMac die streng gereviseerd is. Optisch en technisch is alles compleet nagelopen op de belangrijkste punten. Ze worden professioneel gereinigd en kwetsbare onderdelen worden vervangen door nieuwe. Alle iMacs zijn in super nette staat met lichte gebruikerssporen en u ontvangt gewoon 12 maanden volledige garantie.

Ga naar aanbieding

Verzenkosten NL: € 5.95
Verzenkosten BE: € 6.95


Voordeelvanger.nl is een ‘dagdeal’ site met als missie om iedere dag exclusieve aanbiedingen met hoge kortingen aan te bieden. Voordeelvanger.nl geloofd in betrouwbaarheid en weet dat de beste prijs niet alles is. Voordeelvanger.nl maakt de luxe dingen in het leven betaalbaar voor iedereen.

  • Iedere dag weer de beste deals
  • Bezorging via PostNL
  • Veilig en vertrouwd betalen met iDeal, MasterCard, Visa, Maestro, Bancontact/MisterCash, PayPal en AfterPay.

Voordeelvanger Dagaanbiedingen

Voordeelvanger is aangesloten bij

qshops keurmerk