Voordeelvanger Dagaanbieding

Gepubliceerd door op

voordeelvanger

Draadloze Draagbare Ventilator – Optioneel Met Roterende…

Draadloze Draagbare Ventilator - Optioneel Met Roterende... - Voordeelvanger

€ 59.95 – Korting 78.00 %
Vandaag voor € 12.95

Ga naar aanbieding

Wat heb je nodig tijdens warme zomerdagen, als je lekker in de zon zit, op overvolle festivalterreinen of als je een mooie wandeling wil maken bij hoge temperaturen?Verkoeling. Met deze Wireless Portable Fan van FlinQ is dat altijd binnen handbereik. De nieuwste vorm ventilator, een designgadget waar iedereen jaloers op wordt!
Gemakkelijk en effectief
De Wireless Portable Fan is eenvoudig te bedienen en voorzien van vijf verschillende windstanden, van een fijn briesje tot een verkoelende wind. Kies de verfrissing die je op dat moment nodig hebt. De ventilator zelf is ook draadloos op te laden op een herlaadbare accu. Als de batterij vol is gaat de FAN tot wel 8 uur mee, waardoor je de hele dag de verkoeling krijgt die je nodig hebt. De ingebouwde LED-indicator geeft aan of de batterij leeg is. Met het bijgeleverde snoertje hang je de draagbare ventilator om je nek – zeer handig als je op reis bent.
Optioneel met dockingstation
Kies voor de ventilator met dockingstation voor ultiem gemak. Je plaatst de ventilator in de houder op je bureau of werkplek. De ventilator laadt dan direct op en draait in 2 snelheden rond. En wil je de FAN toch onderweg meenemen, dan haal je deze net zo makkelijk weer uit het dockingstation.

Ga naar aanbieding

Verzenkosten NL: € 5.95
Verzenkosten BE: € 6.95


Voordeelvanger.nl is een ‘dagdeal’ site met als missie om iedere dag exclusieve aanbiedingen met hoge kortingen aan te bieden. Voordeelvanger.nl geloofd in betrouwbaarheid en weet dat de beste prijs niet alles is. Voordeelvanger.nl maakt de luxe dingen in het leven betaalbaar voor iedereen.

  • Iedere dag weer de beste deals
  • Bezorging via PostNL
  • Veilig en vertrouwd betalen met iDeal, MasterCard, Visa, Maestro, Bancontact/MisterCash, PayPal en AfterPay.

Voordeelvanger Dagaanbiedingen

Voordeelvanger is aangesloten bij

qshops keurmerk