Voordeelvanger Dagaanbieding

Gepubliceerd door op

voordeelvanger

Ruime Opbergkist Van 300 Liter – Voor Tuinkussens, Gereedschap En…

Ruime Opbergkist Van 300 Liter - Voor Tuinkussens, Gereedschap En... - Voordeelvanger

€ 89.95 – Korting 58.00 %
Vandaag voor € 37.95

Ga naar aanbieding

Ontspannen in de stoel, dineren onder een blauwe hemel, een tent opzetten… Als het zonnetje schijnt, heb je niet veel nodig om optimaal te genieten. Toch kruipt er veel tijd in het zoeken en terug opbergen van je tuinspullen. Met deze handige opbergkoffer heb je dat probleem niet meer.
Deze ruime opbergkoffer heeft een volume van maar liefst 300 liter. De koffer biedt plaats voor allerhande speelgoed zoals voetballen, badmintonsets, tenten, gezelschapsspelen, enz. Ook tuinkussens, tuinslangen en voeder voor dieren kunnen hierin opgeborgen worden. De opbergkoffer is zowel geschikt voor binnen- als buitengebruik en is volledig water- en weerbestendig. Haal er nu gauw één in huis (of tuin) en je zal nooit meer zonder kunnen!

Ga naar aanbieding

Verzenkosten NL: € 9.95
Verzenkosten BE: € 9.95


Voordeelvanger.nl is een ‘dagdeal’ site met als missie om iedere dag exclusieve aanbiedingen met hoge kortingen aan te bieden. Voordeelvanger.nl geloofd in betrouwbaarheid en weet dat de beste prijs niet alles is. Voordeelvanger.nl maakt de luxe dingen in het leven betaalbaar voor iedereen.

  • Iedere dag weer de beste deals
  • Bezorging via PostNL
  • Veilig en vertrouwd betalen met iDeal, MasterCard, Visa, Maestro, Bancontact/MisterCash, PayPal en AfterPay.

Voordeelvanger Dagaanbiedingen

Voordeelvanger is aangesloten bij

qshops keurmerk