voordeelvanger

Wonder Cleaner Gezichtsreiniger – Grondige Reiniging Voor Een…

Wonder Cleaner Gezichtsreiniger - Grondige Reiniging Voor Een... - Voordeelvanger

€ 99.95 – Korting 75.00 %
Vandaag voor € 24.95

Ga naar aanbieding

De Wonder Cleaner van Cenocco is de makkelijkste manier om je huid grondig te reinigen zonder chemicaliën en aggresieve crèmes. De Wonder Cleaner maakt gebruik van krachtige ultrasonische trillingen en water waardoor vet, mee eters, dode huidcellen en viezigheid loskomen waarna je het weg kan halen. Het resultaat is te zien met het blote oog!
De Wonder Cleaner is geheel pijnloos in gebruik. Het systeem is zelfs zo delicaat dat je het op een ballon kan gebruiken zonder deze te laten knallen. Je huid krijgt dus een zachte maar effectieve reiniging! De Wonder Cleaner is gemakkelijk in gebruik en kan dankzij de ergnomische vorm overal op het gezicht te gebruiken. Daarnaast is het apparaatje zo klein dat je hem ook gemakkelijk mee kan nemen.

Ga naar aanbieding

Verzenkosten NL: € 5.95
Verzenkosten BE: € 6.95


Voordeelvanger.nl is een ‘dagdeal’ site met als missie om iedere dag exclusieve aanbiedingen met hoge kortingen aan te bieden. Voordeelvanger.nl geloofd in betrouwbaarheid en weet dat de beste prijs niet alles is. Voordeelvanger.nl maakt de luxe dingen in het leven betaalbaar voor iedereen.

  • Iedere dag weer de beste deals
  • Bezorging via PostNL
  • Veilig en vertrouwd betalen met iDeal, MasterCard, Visa, Maestro, Bancontact/MisterCash, PayPal en AfterPay.

Voordeelvanger Dagaanbiedingen

Voordeelvanger is aangesloten bij

qshops keurmerk