Voordeelvanger Dagaanbieding

Gepubliceerd door op

voordeelvanger

Traagschuim Kussen Met Verkoelende Gelpads – Optimale…

Traagschuim Kussen Met Verkoelende Gelpads - Optimale... - Voordeelvanger

€ 59.95 – Korting 67.00 %
Vandaag voor € 19.95

Ga naar aanbieding

Op zoek naar verkoeling tijdens de warme nachten? Dit traagschuim kussen is voorzien van gel gevulde pads. De pads zijn gevuld met coolpad gel, deze gel zorgt voor een heerlijk verkoelend effect! Hij werkt bij zomerse nacht zeer verkoelend en ook bij bij mensen die veel transpireren of het snel warm hebben. Het kussen wordt geleverd inclusief kussensloop met ritssluiting. Uiteraard kan je hier ook je gewone kussensloop over gebruiken
Traagschuim kussen
Je kent het wel; je slaapt ergens en de volgende dag zitten je schouders en nek helemaal vast. Als dit voor een nachtje is, dan is het nog te overzien. Maar vaker verkrampt wakker worden is niet gezond! Met dit Memory Foam kussen zal je daar geen last meer van hebben. Het kussen is oorspronkelijk ontwikkeld voor de ruimtevaart om de druk tijdens de lancering te verlichten. Je raadt het al; dit kussen zorgt ervoor dat de druk gelijkmatig verspreid wordt en biedt toch nog voldoende ondersteuning.

Ga naar aanbieding

Verzenkosten NL: € 5.95
Verzenkosten BE: € 6.95


Voordeelvanger.nl is een ‘dagdeal’ site met als missie om iedere dag exclusieve aanbiedingen met hoge kortingen aan te bieden. Voordeelvanger.nl geloofd in betrouwbaarheid en weet dat de beste prijs niet alles is. Voordeelvanger.nl maakt de luxe dingen in het leven betaalbaar voor iedereen.

  • Iedere dag weer de beste deals
  • Bezorging via PostNL
  • Veilig en vertrouwd betalen met iDeal, MasterCard, Visa, Maestro, Bancontact/MisterCash, PayPal en AfterPay.

Voordeelvanger Dagaanbiedingen

Voordeelvanger is aangesloten bij

qshops keurmerk