Voordeelvanger Dagaanbieding

Gepubliceerd door op

voordeelvanger

Groot Driehoek Zonnescherm 3,6M – Verkrijgbaar In 3 Kleuren!

Groot Driehoek Zonnescherm 3,6M - Verkrijgbaar In 3 Kleuren! - Voordeelvanger

€ 49.95 – Korting 70.00 %
Vandaag voor € 14.95

Ga naar aanbieding

De zon begint weer te schijnen, en dat betekent weer zonneschermen tijd! Het zonnescherm is natuurlijk perfect om een schaduw te werpen op je terras of balkon. Hiermee kan je in de warmte lekker buiten zitten en genieten van een koud drankje en ben je ook meteen beschermd tegen UV-straling. Dat ze tegen de zon werken spreekt voor zich, ze werken echter ook tegen een regenbuitje!
Het doek biedt schaduw, houdt 90 procent van de zonnewarmte tegen en beschermt u ook tegen UV-straling. Met 3,6 x 3,6 x 3,6 meter is hij groot genoeg om op te hangen boven uw (dak)terras, balkon, of campingplekje. Ook bij een zwembad, zandbak of het strand kan dit een handige én mobiele manier zijn om een koel plekje te creëren. Het schaduwdoek is bijvoorbeeld eenvoudig met de inbegrepen touwen aan het huis of bijvoorbeeld de schutting te bevestigen. Je hebt op deze manier geen last van een paal of voet midden op het terras zoals dat bij een parasol wel het geval kan zijn. Daarnaast zijn het schaduwdoek er super trendy uit, echt een verrijking van de tuin!

Ga naar aanbieding

Verzenkosten NL: € 5.95
Verzenkosten BE: € 6.95


Voordeelvanger.nl is een ‘dagdeal’ site met als missie om iedere dag exclusieve aanbiedingen met hoge kortingen aan te bieden. Voordeelvanger.nl geloofd in betrouwbaarheid en weet dat de beste prijs niet alles is. Voordeelvanger.nl maakt de luxe dingen in het leven betaalbaar voor iedereen.

  • Iedere dag weer de beste deals
  • Bezorging via PostNL
  • Veilig en vertrouwd betalen met iDeal, MasterCard, Visa, Maestro, Bancontact/MisterCash, PayPal en AfterPay.

Voordeelvanger Dagaanbiedingen

Voordeelvanger is aangesloten bij

qshops keurmerk