Voordeelvanger Dagaanbieding

Gepubliceerd door op

voordeelvanger

2-Pack Rapidmount Telefoonhouder Voor Fiets – Voorkom Hoge Boetes!

2-Pack Rapidmount Telefoonhouder Voor Fiets - Voorkom Hoge Boetes! - Voordeelvanger

€ 49.95 – Korting 74.00 %
Vandaag voor € 12.95

Ga naar aanbieding

Het is je vast niet ontgaan: van heden mag je je telefoon niet meer vasthouden terwijl je fietst. Doe je dat wel dan riskeer je een boete van €95. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Met de RapidMount kan je direct en veilig je smartphone bevestigen op de stuur van iedere fiets!
Met de Rapidmount hoef je niet iedere keer je telefoon uit je zak te halen als je heel even wilt kijken op je telefoon. Je kunt bijvoorbeeld ook een fietsroute plannen en je telefoon gebruiken als navigatiesysteem! Even je muziek bedienen of een appje lezen is natuurlijk ook geen probleem. De RapidMount bevestig je binnen enkele tellen aan je stuur, en haal je er ook zo weer af. Hij is zo klein dat hij gewoon in je broekzak pakt. Bekijk ook het filmpje, dan zie je hoe stevig je telefoon vastzit!

Ga naar aanbieding

Verzenkosten NL: € 3.95
Verzenkosten BE: € 3.95


Voordeelvanger.nl is een ‘dagdeal’ site met als missie om iedere dag exclusieve aanbiedingen met hoge kortingen aan te bieden. Voordeelvanger.nl geloofd in betrouwbaarheid en weet dat de beste prijs niet alles is. Voordeelvanger.nl maakt de luxe dingen in het leven betaalbaar voor iedereen.

  • Iedere dag weer de beste deals
  • Bezorging via PostNL
  • Veilig en vertrouwd betalen met iDeal, MasterCard, Visa, Maestro, Bancontact/MisterCash, PayPal en AfterPay.

Voordeelvanger Dagaanbiedingen

Voordeelvanger is aangesloten bij

qshops keurmerk