Whisk Dagaanbieding

Gepubliceerd door op

Whisk logo

5-pack Heren Hemden Zwart of Wit

5-pack Heren Hemden Zwart of Wit - Whisk Dagaanbieding

€ 57.95
Vandaag voor € 24.95

Ga naar aanbieding

Als man kun je niet genoeg zwarte of witte hemden hebben. Of je nu gaat sporten, werken, luieren of de deur uit gaat: een effen zwart of wit hemd komt altijd van pas. Het ene hemd is het andere echter niet! Met de keuze voor het paradepaardje van het Nederlandse merk Beeren weet je dat je een effen singlet koopt waar je op kunt vertrouwen. Geen zweetplekken, vouwlijnen of scheuren: altijd degelijke kwaliteit zonder fratsen!

  • Hoog draagcomfort
  • Praktisch afgewerkt
  • Waar voor je geld!

Goedkope zwarte of witte heren hemden van topkwaliteit? Dat kan!
Beeren heeft voor deze hemden uitsluitend hoogwaardig ‘fijnrib’ katoen gebruikt en dat merk je. Dit fijne materiaal en het slim-fit model zorgen ervoor dat dit shirt als een zachte deken rondom je borst zit. Hierdoor zijn er geen vouwlijnen te zien, zodat je het effen hemd ook goed kan gebruiken voor tijdens het sporten. Er zijn geen zijnaden verwerkt en hals en armsgaten zijn voorzien van een boord. Het tot in perfectie uitwerken van deze essentiële details heeft ervoor gezorgd dat personen die kiezen voor de zwarte hemden van Beeren nooit meer anders willen.

  • Afgewerkt met boorden tegen rafels
  • Geen zijnaden, geen vouwen, geen scheuren
  • Wasbaar op 40 graden
  • Neemt zweet op zonder plekken
  • 100% hoogwaardig ‘fijnrib’ katoen

(5,99 euro per stuk)

Ga naar aanbieding


whisk - vervelend voordelig

Whisk.nl is een webshop met elke dag een unieke aanbieding. Daarnaast heeft Whisk.nl een standaard aanbod van “hebbedingetjes”. Deze vallen onder de categorie Telefoon, Tablet, Outdoor en Overig. Op alle producten van Whisk.nl zijn diverse kortingen van toepassing. De categorieën op Whisk.nl verschillen per keer, zo worden er diverse thema’s neer gezet. Denk hierbij aan een Carnavals of een Kerst categorie. Zo haakt Whisk.nl in op verschillende evenementen in Nederland en blijft de bezoeker verrast met voordelige producten.

Categorieën: DagaanbiedingenWhisk