Whisk Dagaanbieding

Gepubliceerd door op

5-Pack Beeren V-hals tshirts wit

5-Pack Beeren V-hals tshirts wit - Whisk Dagaanbieding

Whisk Dagaanbieding
Vandaag van € 49.95 voor € 32.95

Whisk logo

Ga naar de aanbieding

Als man kun je niet genoeg
witte t-shirts hebben. Of je nu gaat sporten, werken, luieren of de deur uit gaat: een effen wit shirt komt altijd van pas. Het ene shirt is het andere echter niet! Met de keuze voor het paradepaardje van het Nederlandse merk Beeren weet je dat je een effen shirt koopt waar je op kunt vertrouwen. Geen zweetplekken, vouwlijnen of scheuren: altijd degelijke kwaliteit zonder fratsen!

  • Hoog draagcomfort
  • Praktisch afgewerkt
  • Waar voor je geld!

Goedkope witte heren t-shirts met v-hals van topkwaliteit? Dat kan!
Beeren heeft voor deze shirts uitsluitend hoogwaardig ‘fijnrib’ katoen gebruikt en dat merk je. Dit fijne materiaal en het slim-fit model zorgen ervoor dat dit shirt als een zachte deken rondom je schouders en borst zit. Hierdoor zijn er geen vouwlijnen te zien, zodat je het effen shirt ook als wit shirt voor onder je blouse of overhemd kunt dragen. Er zijn geen zijnaden verwerkt en de korte mouwen en hals zijn voorzien van een boord. Het tot in perfectie uitwerken van deze essentiële details heeft ervoor gezorgd dat personen die kiezen voor de witte shirts van Beeren nooit meer anders willen.

  • Afgewerkt met boorden tegen rafels
  • Geen zijnaden, geen vouwen, geen scheuren
  • Wasbaar op 40 graden
  • Neemt zweet op zonder plekken
  • 100% hoogwaardig ‘fijnrib’ katoen

6,39 euro per stuk!

Ga naar de aanbieding

whisk - vervelend voordelig

Whisk.nl is een webshop met elke dag een unieke aanbieding. Daarnaast heeft Whisk.nl een standaard aanbod van “hebbedingetjes”. Deze vallen onder de categorie Telefoon, Tablet, Outdoor en Overig. Op alle producten van Whisk.nl zijn diverse kortingen van toepassing. De categorieën op Whisk.nl verschillen per keer, zo worden er diverse thema’s neer gezet. Denk hierbij aan een Carnavals of een Kerst categorie. Zo haakt Whisk.nl in op verschillende evenementen in Nederland en blijft de bezoeker verrast met voordelige producten.

Categorieën: DagaanbiedingenWhisk

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!