Art Hotel Körschen

Groupactie.nl

Art Hotel Körschen
Vandaag vanaf € 45.00*

Groupactie aanbieding
25 oktober 2020

Ga naar aanbieding

Verblijf 3 of 4 dagen in een stijlvol hotel in Essen incl. ontbijt en fietsarrangement

Art Hotel Körschen heeft een gunstige ligging in het centrum van Essen met het treinstation op een paar minuten loopafstand. Het hotel biedt parkeergelegenheid (tegen betaling) en je kunt gratis gebruik maken van Wi-Fi. Alle kamers van Art Hotel Körschen hebben stedelijke thema’s en beschikken standaard over een flatscreen televisie en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn.

Art Hotel Körschen is gelegen midden in het centrum van Essen. Het stadsbeeld wordt bepaald door de na de zware oorlogsverwoestingen verrezen nieuwbouw. De middeleeuwse Essener Dom is gespaard gebleven en is het middelpunt van de stad. Pak de fiets en ontdek de prachtige omgeving! Essen heeft een rijk cultureel leven. Het bekende Aalto-Musiktheater, de volledig gerenoveerde Philharmonie en het Grillo-theater liggen op een kleine fietsafstand van het hotel. Daarnaast kun je bij de receptie van het hotel nog leuke andere fietsroutes krijgen die je leiden door het prachtige Duitse Ruhrgebied!

Inclusief

  • 2 of 3 overnachtingen
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • 2 of 3 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Wandel en fietstochten in de omgeving
  • Gratis fietshuur is inbegrepen
  • Inclusief Yogales op woensdag om 19.30 uur
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel

Ga naar aanbieding

€ 99.00
Korting 55%

Vandaag vanaf € 45.00*

* Getoonde prijzen zijn per persoon, per accommodatie of per kamer. Dit is afhankelijk van aantal personen, de gekozen periode en verblijfsduur.

Bekijk meer Groupactie.nl aanbiedingen


Bekijk op kaart