Bamflatt Farm Bed & Breakfast

Groupactie.nl

Bamflatt Farm Bed & Breakfast
Vandaag vanaf € 535.00*

Groupactie aanbieding
30 september 2020

Ga naar aanbieding

9-daagse reis door prachtig Schotland incl. retourovertocht, verblijf in Bed & Breakfasts en entree Edinburgh Castle

Tijdens deze rondreis verblijf je in verschillende Bed & Breakfast. Nadat je de eerste overnachting aan boord van P&O Ferries hebt gehad, kan je rondreis beginnen. Aangekomen aan het vaste land rijd je naar de eerste bestemming: Bamflatt Farm Bed & Breakfast. Je verblijft dan in de regio van Glasgow in Schotland. Vanuit hier verblijf je nog in 4 andere B&B’s. Echter kan het zo zijn dat wanneer een accommodatie is volgeboekt, je in een andere vergelijkbare accommodatie verblijft.

Het Schotse landschap is ruig en avontuurlijk, maar ook dromerig en sprookjesachtig. Laat je verrassen door de prachtige landschappen en weelderige natuur. Imposante kastelen, afgewisseld met sfeervolle steden zorgen voor een onvergetelijk verblijf. De groene heuvels, weergalmende geluiden van een doedelzak en verlaten boerderijen geven je het gevoel alsof de tijd hier heeft stilgestaan. Duik in een van de gezellige pubs of proef een heerlijke whiskey. Tijdens deze rondreis bepaal je zelf wat je wilt doen en zien. Je reis begint met een overtocht naar Hull. Je overnacht aan boord van P&O Ferries, waarna je de volgende ochtend op eigen gelegenheid richting Glasgow rijdt. Vanuit hier reis je in 7 dagen via Fort William, Inverness en Perth naar Edinburgh. Tijdens de rondreis verblijf je in verschillende Bed & Breakfasts o.b.v. logies en ontbijt. Sla zeker de Blair Ahtol Distillery en Edinburgh Castle niet over want entree hiervoor is inbegrepen bij deze deal!
**Let op:** geef bij het maken van de boeking in het opmerkingenveld het kenteken van de auto door (max. afmeting auto: 1.80 m hoog bij 6 m lang).

Inclusief

  • 2 overnachtingen aan boord van P&O Ferries
  • Verblijf in een 2-persoonsbinnenhut o.b.v. logies
  • 6 overnachtingen in verschillende B&B’s incl. ontbijt
  • Entree Blair Athol Distillery
  • Entree Edinburgh Castle
  • Overtocht voor max. 2 personen en 1 auto
  • Zowel de Schotse Highlands als Glasgow en Edinburgh in 1 trip

Ga naar aanbieding

€ 955.00
Korting 44%

Vandaag vanaf € 535.00*

* Getoonde prijzen zijn per persoon, per accommodatie of per kamer. Dit is afhankelijk van aantal personen, de gekozen periode en verblijfsduur.

Bekijk meer Groupactie.nl aanbiedingen


Bekijk op kaart