Eden Hotel Amsterdam

Groupactie.nl

Eden Hotel Amsterdam
Vandaag vanaf € 49.50*

Groupactie aanbieding
22 oktober 2020

Ga naar aanbieding

2 of 3 dagen in hartje Amsterdam aan de rivier de Amstel incl. ontbijt

Midden in het hart van het centrum van Amsterdam, aan de beroemde rivier de Amstel, ligt Eden Hotel Amsterdam. De ideale plek om de stad te ontdekken en beleven zoals de locals dat doen met om de hoek het Rembrandtplein. Het hotel is een samenwerking aangegaan met lokale restaurants voor het diner. Je kunt je bestelling bij de receptie van het hotel plaatsen en het restaurant van jouw keuze bezorgd je maaltijd dan bij het hotel. Deze kan vervolgens op de kamer genuttigd worden. De kamers zijn modern en ruim ingericht. De kamers beschikken over een airconditioning, gratis Wi-Fi, flatscreen-tv, een tweepersoons boxspring, koffie- en thee faciliteiten, kluisje, telefoon en een moderne badkamer voorzien van douche en föhn.

Je verblijft op een ideale plek midden in het centrum van Amsterdam, aan de rivier de Amstel, om vanuit hier de stad te ontdekken. Dit is HET moment om Amsterdam te boeken wanneer je heerlijk rustig van alle architectuur wilt genieten die Amsterdam rijk is! Al slenterend over de grachten ontdek je alle mooie plekjes! Ga picknicken in het Vondelpark of huur een fiets en ontdek de leuke buurten in omgeving zoals, Oostelijke Eilanden en Kadijken. Maak een boswandeling in de Amsterdamse bossen. Een unieke kans om te genieten, van het op dit moment zo rustige Amsterdam.
**Let op:** i.v.m. de maatregelen van het RIVM is er geen ontbijtbuffet in het restaurant mogelijk. Je ontvangt een ontbijtbox, deze kun je nuttigen op je kamer.

Inclusief

  • 1 of 2 overnachtingen
  • 1 of 2 x uitgebreid ontbijtbuffet (je ontvangt tijdelijk een ontbijtbox)
  • Hotel heeft een ideale ligging midden in hartje Amsterdam
  • Bij de receptie van het hotel kun je een fiets huren
  • Gelegen aan de rivier de Amstel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: Maak een fietstocht door Amsterdam of een wandeling langs de grachten

Ga naar aanbieding

€ 95.00
Korting 48%

Vandaag vanaf € 49.50*

* Getoonde prijzen zijn per persoon, per accommodatie of per kamer. Dit is afhankelijk van aantal personen, de gekozen periode en verblijfsduur.

Bekijk meer Groupactie.nl aanbiedingen


Bekijk op kaart