Hotel Akena de Camiers Sainte-Cécile

Groupactie.nl

Hotel Akena de Camiers Sainte-Cécile
Vandaag vanaf € 109.00*

Groupactie aanbieding
20 oktober 2020

Ga naar aanbieding

Verblijf aan de Franse Opaalkust o.b.v. halfpension

Hotel Akena de Camiers Sainte-Cécile is gelegen aan de Opaalkust in een groene omgeving vlak bij de jachtterreinen Ste. Cecile en St. Gabriel. Het beschikt over een restaurant en een bar. Parkeren is gratis bij deze accommodatie. Alle kamers beschikken over gratis Wi-Fi, televisie, bureau en een badkamer met bad of douche en toilet.

Verblijf nu 3, 4, 5 of 6 dagen aan de Opaalkust in Frankrijk. Het hotel is ideaal gelegen voor leuke uitstapjes en wandelingen. Cap Griz Nez en Cap Blanc Nez zijn dankzij hun indrukwekkende krijtrotsen echte toeristische trekpleisters. Je kunt hier heerlijke strandwandelingen maken. Bezoek de prachtige kustlijn van Neufchâtel-Hardelot en de nabij gelegen stranden van Le Touquet-Paris-Plage en Boulogne Sur Mer op zonnige dagen. Ook de haven van Boulogne Sur Mer is een bezoekje waard, dit is de grootste vissershaven van heel Frankrijk. Hier vind je ook het grootste aquarium van Europa, namelijk aquarium Nausicaa.

Inclusief

  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen incl. uitgebreid ontbijtbuffet
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • 2, 3, 4, of 5 x 3-gangendiner inbegrepen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Ideale omgeving voor het maken van heerlijke kustwandelingen
  • Tip: bezoek Boulogne-sur-Mer of Le Touquet

Ga naar aanbieding

€ 199.00
Korting 45%

Vandaag vanaf € 109.00*

* Getoonde prijzen zijn per persoon, per accommodatie of per kamer. Dit is afhankelijk van aantal personen, de gekozen periode en verblijfsduur.

Bekijk meer Groupactie.nl aanbiedingen


Bekijk op kaart