Hôtel Résidence & Spa Vacances Bleues La Villa du Lac

Groupactie.nl

Hôtel Résidence & Spa Vacances Bleues La Villa du Lac
Vandaag vanaf € 189.00*

Groupactie aanbieding
01 oktober 2020

Ga naar aanbieding

5, 6, 8 of 10 dagen wellnessresort bij het Jura-Gebergte en dichtbij het Meer van Genève incl. ontbijt

Hôtel Résidence & Spa Vacances Bleues La Villa du Lac ligt in Divonne-les-Bains en beschikt over volledig ingerichte appartementen en hotelkamers. Het hotel heeft een wellnesscentrum van 500 m², waar je schoonheidsbehandelingen en massages kunt reserveren. Het is 8 km naar het oude centrum van Nyon en het Meer van Genève. De kamers en van het hotel hebben een balkon of terras en gratis Wi-Fi. Het restaurant biedt traditionele specialiteiten en heeft een terras aan het Meer van Divonne. De bar heeft een open haard.

Divonne-les-Bains is een kuuroord in Rhône-Alpes, in het hart van het departement Ain. De stad ligt op de Frans-Zwitserse grens, net aan de voet van het Jura-gebergte. Het resort ligt aan het meer in Divonne les Bains La Villa du Lac en verwelkomt je in een groene omgeving en absolute rust. Het beschikt ook over een wellnesscentrum waar je heerlijk kunt relaxen! Op slechts een half uurtje rijden ligt het prachtige Genève. De stad heeft historische gebouwen, unieke monumenten, talloze restaurants, cafés en interessante musea. In de gezellige, nauwe straatjes kun je uren rond dwalen! En bij warm weer neem je een duik in het Meer van Genève!

Inclusief

  • 4, 5, 7 of 9 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Gratis toegang tot het wellnesscentrum
  • Tip: bezoek Genève!

Ga naar aanbieding

€ 409.00
Korting 54%

Vandaag vanaf € 189.00*

* Getoonde prijzen zijn per persoon, per accommodatie of per kamer. Dit is afhankelijk van aantal personen, de gekozen periode en verblijfsduur.

Bekijk meer Groupactie.nl aanbiedingen


Bekijk op kaart