Landgoed Huize Bergen

Groupactie.nl

Landgoed Huize Bergen
Vandaag vanaf € 99.00*

Groupactie aanbieding
02 december 2020

Ga naar aanbieding

3 dagen op monumentaal landgoed in de omgeving van Den Bosch incl. 2-gangendiner

Landgoed Huize Bergen is gevestigd op een monumentaal landgoed in Vught in Noord-Brabant. Omringd door de prachtige natuur en nabij het historische stadscentrum van Den Bosch is dit hotel een goede uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken. De kamers van Landgoed Huize Bergen bevinden zich in verschillende bijgebouwen op het terrein, je verblijft dus niet in de villa. Alle kamers zijn voorzien van een televisie en een badkamer met een douche en een toilet. Het hotel biedt gratis parkeergelegenheid op het terrein en een prachtig uitzicht op de tuinen. Bij mooi weer kun je heerlijk genieten op het terras van het hotel.

Geniet van een verblijf op een prachtig monumentaal landgoed in Vught. Omringd door mooie natuur en nabij het historische stadscentrum van Den Bosch is dit een goede uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken. Ga heerlijk uitwaaien op de Vughtse Heide en maak een prachtige wandeling. Kamp Vught op slechts 10 minuten rijden van het hotel is ook zeker een bezoekje waard.
**Let op:** Ontbijt, lunch en diner worden geserveerd in het monumentale landhuis, de hotelkamers zijn gesitueerd in één van de gastenverblijven op het landgoed.

Inclusief

  • 2 overnachtingen
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet t.w.v. € 35,00 p.p.
  • 1 x 2-gangendiner op de dag van aankomst
  • Hotel op ca. 8 km van Den Bosch gelegen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek Nationaal Kamp Vught

Ga naar aanbieding

€ 155.00
Korting 36%

Vandaag vanaf € 99.00*

* Getoonde prijzen zijn per persoon, per accommodatie of per kamer. Dit is afhankelijk van aantal personen, de gekozen periode en verblijfsduur.

Bekijk meer Groupactie.nl aanbiedingen


Bekijk op kaart