Van der Valk Hotel De Molenhoek - Nijmegen

Groupactie.nl

Van der Valk Hotel De Molenhoek – Nijmegen
Vandaag vanaf € 89.50*

Groupactie aanbieding
29 oktober 2020

Ga naar aanbieding

TIJDELIJK BOEKBAAR: 4 dagen 4*-Van der Valk Hotel bij Nijmegen aan de rand van uniek natuurgebied incl. ontbijt

Van der Valk Hotel De Molenhoek – Nijmegen heeft een unieke ligging aan de rand van een mooi natuurgebied met bossen, heidevelden en de Maas. Alle kamers van het hotel zijn standaard voorzien van een telefoon, televisie, balkon of terras en een eigen badkamer met bad en/of douche, föhn en toilet. In het gehele hotel kun je gebruikmaken van Wi-Fi. Het hotel beschikt over een eigen restaurant waar je een ruime keuze hebt tussen verschillende vlees- en visgerechten. Je kunt hier genieten van de traditionele Van der Valk sfeer. Het restaurant is ook geopend voor de lunch. Heb je zin in een brunch of high tea? Ook dat kan tegen betaling! Het hotel biedt gratis parkeergelegenheid en er is een overdekte en afgesloten fietsenstalling.

Vanuit Van der Valk Hotel De Molenhoek-Nijmegen ben je binnen enkele minuten op de Mookerheide, wat in beheer is van Natuurmonumenten. Ontdek de omgeving al wandelend of fietsend en volg één van de uitgezette routes. Breng een bezoekje aan het nabij gelegen plaatsje Mook en bewonder hier een aantal monumenten, zoals twee verdedigingswerken uit de 17e eeuw en een Rooms-Katholieke kerk uit omstreeks 1400. Wil je een grotere stad bezoeken? Ga dan naar Nijmegen. Tijdens een stadswandeling ontdek je dat deze plaats een rijk verleden bezit, veel culturele bezienswaardigheden en een breed aanbod aan winkels heeft.
##Deze actie is te boeken t/m 30 oktober!

Inclusief

  • 3 overnachtingen
  • 3 x uitgebreid ontbijtbuffet t.w.v. € 45,00 p.p.
  • Verblijf nabij de Mookerheide
  • Mogelijkheid fietsen te huren bij het hotel (tegen betaling)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Gratis gebruik van de overdekte fietsenstalling
  • Gratis parkeren bij het hotel
  • Tip: volg een van de wandel- of fietsroutes door de Mookerheide

Ga naar aanbieding

€ 165.00
Korting 46%

Vandaag vanaf € 89.50*

* Getoonde prijzen zijn per persoon, per accommodatie of per kamer. Dit is afhankelijk van aantal personen, de gekozen periode en verblijfsduur.

Bekijk meer Groupactie.nl aanbiedingen


Bekijk op kaart