The Body Shop » 0 Resultaten gevonden

The Body Shop

Beauty with Heart
The Body Shop is een ethisch cosmeticamerk en heeft al meer dan 2800 winkels in ruim 66 landen wereldwijd en webshops in meer dan 10 landen. Bij The Body Shop kun je cosmetica-producten kopen die zijn gemaakt met liefde, zorg en aandacht voor mens, dier en milieu. Zo kun jij er goed uitzien, maar je ook nog eens goed voelen!

The Body Shop staat voor:

• Diervriendelijkheid: Onze producten en de ingrediënten daarvan worden niet getest op dieren. Daarnaast zijn al onze producten geschikt voor vegetariërs.
• Eerlijke handel: We kopen diverse natuurlijke ingrediënten en een deel van onze accessoires in via ons eigen eerlijke-handelsprogramma Community Fair Trade. Dat betekent voor ons en onze klanten producten van hoge kwaliteit, en voor de leveranciers daarvan de kans om een toekomst op te bouwen.
• Lekker in je vel zitten: Schoonheid draait voor ons niet alleen om er goed uitzien, maar ook om je goed voelen.
• Mensenrechten: We komen op voor kwetsbare en achtergestelde groepen in de samenleving, en voeren regelmatig campagne voor sociale rechtvaardigheid en mensenrechten.
• Zorg voor het milieu: Bij alles wat we doen houden we zoveel mogelijk rekening met het milieu. Bijvoorbeeld door zo min mogelijk verpakkingsmateriaal voor onze producten te gebruiken.

Nieuw bij The Body Shop - Ontdek de nieuwste producten van The Body Shop!

bekijk opgeslagen zoekacties Mijn favorieten
  1. Alles
nr Er zijn geen aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder(s)